1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Gerçekten de Ahlaksız Müptezelleri Haksöz’den Kim Kurtaracak?
Gerçekten de Ahlaksız Müptezelleri Haksöz’den Kim Kurtaracak?

Gerçekten de Ahlaksız Müptezelleri Haksöz’den Kim Kurtaracak?

1991 yılından beridir sürdürdüğümüz yayıncılık faaliyeti bizim için salt entelektüel bir faaliyet değildir. Kendi aleyhimizde dahi olsa hakkı ayakta tutan adil şahitler olma tavrı bizim için vazgeçilmez bir ilkedir.

24 Temmuz 2018 Salı 21:09A+A-

Murat Ayar'ın yorumu:

Boğaz’a nazır yalıdan yükselen çürümüşlük kokusu her gün toplumu biraz daha rahatsız ederken, yalı çöplüğünde eşelenip duran müptezeller tüm ülkeyi kendi çöplüklerine çevirmek için hummalı bir biçimde gayretlerini sürdürüyorlar. Medyadan siyasete, ticaretten cemaatlere kadar her yeri kendi planlarına göre dizayn etmek isteyen bu güruh, önlerine çıkan engelleri aşmak için bazen astronomik tazminat davalarını, bazen işten çıkartma şantaj ve girişimlerini, kimi zaman da yalan ve iftira operasyonlarına başvurmaktan geri durmuyorlar. Bu arada ucuz yollu istihdam ettikleri zavallı tetikçileri sahneye sürerek karalama kampanyaları icra etmeyi de bir halt sanıyorlar!

İslamcılığı, İslami çaba ve hareketleri kendileri için tehdit olarak gören bu menfaat birlikteliğinin Mavi Marmara’dan Filistin’e, Halep’ten Ümmetin dayanışma ruhuna varıncaya değin pek çok değerimizi hedef aldıkları görüldü. Asıl akıl hocalarının, büyük üstatlarının tam da 15 Temmuz günü İslamcılığı tehdit ilan eden mesajı bir ibret vesikası olarak durmakta. Bağımsız İslami kimliği temsil eden her oluşum onlar için saldırıyı hak eden bir hedef konumunda. Bu yüzdendir ki örneğin dayanışma çabalarımızın ortak paydasını ifade eden yüzakı İslami kuruluşlarımız onlar için öncelikli düşmandı! Ve elbette çirkin yüzlerini ifşa eden, yalan ve düzenbazlıklarına itiraz eden Haksöz onlar için adeta bir kabustu!

Ellerinin altında onlarca televizyon, gazete, radyo, internet sitesi ve devletin bir çok imkanı olmasına karşın mütevazı gayretlerle ve bağımsız bir şekilde yayıncılık yapan Haksöz’ün susturulması için adeta seferberlik ilan etmişler! Bir emirleriyle sağa sola sataşmayı, küfretmeyi bekleyen istihdam ettikleri çok sayıda trollerine karşın sosyal medyada Haksöz’ün bir haberini paylaşan bir kişi onlara ecel terleri döktürüyor adeta!

Yazının Devamı >>>