1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Genç Saadet Öncü Gençlik’i Ziyaret Etmiş!
Genç Saadet Öncü Gençlik’i Ziyaret Etmiş!

Genç Saadet Öncü Gençlik’i Ziyaret Etmiş!

​​​​​​​Saadet Partisi’nin Gençlik Kolları Genç Saadet Vatan Partisi Öncü Gençlik’i ziyaret etmiş. Vatan Partisi Genel Merkezi’nde yapılan görüşmede gençliğin önündeki sorunlar ve Afrin’de yapılan harekata ilişkin gençliğe düşen görevler konuşulmuş!

24 Şubat 2018 Cumartesi 19:31A+A-

Aydınlık Gazetesi’nin bugünkü “ABD ve İsrail’in sigortası: Guta” manşeti Perinçekçi alçakların alçaklık derecesini gösteren yeni bir örnek olarak kayıtlara geçti. Aydınlık taifesinin kirli yüzünü ortaya koyan bu manşet bu grubun ilk alçaklığı olmadığı gibi son olmayacağını da tahmin etmek güç değil.

Ancak Aydınlık Gazetesi’nin bugünkü sayısında iç sayfalarda yer alan bir haber daha dikkat çekiyor. Saadet Partisi Gençlik Kolları Vatan Partisi Öncü Gençlik’i ziyaret etmiş. Daha önce de benzer ziyaretler iki grup arasında karşılıklı olarak gerçekleştirilmişti. Saadet Partisi’nin Suriye meselesinde meseleye dair çarpık bakışıyla “kendisi himmete muhtaç dede” konumunda olduğu için “gayrıya himmet edemeyeceği” aşikar. Bu sebeple Aydınlık Gazetesi’nin Müslümanların katledilmesini düğün-dernek kutlayan manşetiyle iç sayfalardaki Müslüman bir grubun kendilerini ziyareti arasındaki tezata dikkat çekemiyoruz zira maalesef ortada böyle bir tezat görünmüyor!

aydinlik56.jpg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum