1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. 25 Temmuz Cuma Gazze İçin Eminönü Meydanı'ndayız
25 Temmuz Cuma Gazze İçin Eminönü Meydanı'ndayız

25 Temmuz Cuma Gazze İçin Eminönü Meydanı'ndayız

Filistin ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu, Esed diktası ve Siyonist çetenin katliamlarını lanetlemek iin Eminönü Yeni Camii önünde eylem çağrısı yaptı.

24 Temmuz 2014 Perşembe 13:28A+A-

Filistin ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu, bugün yaptığı çağrıda katliamları lanetlemek ve şehitler için gıyabi cenaze namazı kılmak için cuma namazı sonrası Eminönü Yeni Camii'de buluşma çağrısı yaptı.

***

GAZZE HALKI İLE DAYANIŞMA İÇİN EMİNÖNÜ MEYDANINDAYIZ!

Gazze’de İsrail vahşeti kesintisiz sürerken BM, Arap Birliği gibi uluslararası kuruluşlar sessizliğini koruyor. Başta ABD olmak üzere Batılı güçler ise açık bir şekilde İsrail katliamını onaylayan bir tutum içindeler. Buna karşın tüm dünya halkları sokaklarda, meydanlarda Siyonist saldırganlığı protesto ediyor.

Türkiye halkı da katliamın ilk anından itibaren Filistinli kardeşleriyle dayanışma için meydanları doldurmakta. Gazze’deki Siyonist saldırganlığı protesto eylemleri bilhassa Cuma namazları sonrasında ivme kazanmakta.

3. haftasına giren katliama yönelik tepkilerimizi haykırmak için 25 Temmuz Cuma günü Yeni Cami’de kılınacak Cuma namazı sonrasında Eminönü Meydanı’nda buluşuyoruz. Filistin ve Suriye Halkıyla Dayanışma Platformu’nca düzenlenen etkinlikte hep birlikte Gazze’nin yalnız olmadığını haykıracağız. Tüm basın yayın kuruluşlarını ve duyarlı herkesi bekliyoruz.

24 Temmuz 2014

Cuma Namazını Müteakip

Eminönü Yeni Camii Meydanı

HABERE YORUM KAT

10 Yorum