1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Gaziosmanpaşa Özgür-Der 2018-2019 Faaliyet Dönemi Başladı
Gaziosmanpaşa Özgür-Der 2018-2019 Faaliyet Dönemi Başladı

Gaziosmanpaşa Özgür-Der 2018-2019 Faaliyet Dönemi Başladı

Özgür-Der Gaziosmanpaşa Temsilciliği her dönem olduğu gibi 2018-2019 dönemine de ilçesinde yaşayan Müslümanlar için bir dizi etkinlikle başladı.

24 Eylül 2018 Pazartesi 09:40A+A-

Özgür-Der Gaziosmanpaşa Temsilcisi İbrahim Terzioğlu, sitemize yaptığı açıklamada; yeni dönem faaliyetlerinin tespit ve planlanması için bir dizi toplantı yaptıklarını belirterek "Özgür-Der olarak faaliyetlerimizde gönüllülük, güvenilirlik, liyakat ve katılımı öne çıkartmaya çalışıyoruz. Özellikle Gaziosmanpaşa ve çevresinde yaşayan Müslümanlar başta olmak üzere sesini duyurabildiği tüm Müslümanlar için yeni dönemde seminerler, dersler ve kardeşlik bağını tahkim edecek birçok etkinlikler yapmaya gayret ediyoruz. Allah nasip ederse 28 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da Hamza Türkmen'in ‘Millilik ve Yerlilik Söylemi Halk için mi ? Statüko için mi?’ konulu dersiyle aylık derslerimize de start vermiş olacağız, tüm Müslüman kardeşlerimizi ailecek bekliyoruz." dedi.

Allah'ın rızası öncelenerek, Gaziosmanpaşa'da ikamet eden Müslümanlar özelinden seslerinin ulaşabildiği tüm Müslümanlara çağrı yapabilmek, onlara dokunabilmek ve kardeşliği pekiştirebilmek amacıyla hazırlanan Gaziosmanpaşa Özgür-Der çalışmalarında;

Pazartesi akşamları; hanımlara yönelik, tefsir meal

Salı akşamları; erkeklere yönelik, siyer, ilmihal, ev ziyaretleri ve sportif faaliyetler

Cuma akşamları; aylık sunumlar ve tefsir çalışmaları, bu çalışmaların yanı sıra ayda bir pazar günleri sabah namazı etkinlikleri, yine ayda bir çocuklara yönelik tiyatro, sinema, piknik, lunapark vs. organizasyonları da yapılarak ümmetin geleceği olan çocuklarda bu vesileyle unutulmuyor.

Gaziosmanpaşa Özgür-Der'in yeni dönemde yapacağı bu kıymetli çalışmaların Müslümanlara hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

image001.png

gop-ozgur.jpg

HABERE YORUM KAT

5 Yorum