1. HABERLER

  2. HABER

  3. Gaziantep'te Mütedeyyin Bir Genç Katledildi
Gaziantep'te Mütedeyyin Bir Genç Katledildi

Gaziantep'te Mütedeyyin Bir Genç Katledildi

Gaziantep'te mütedeyyin kimliğiyle bilinen 19 yaşındaki genç pompalı silahlarla düzenlenen saldırıyla katledildi.

02 Temmuz 2015 Perşembe 23:22A+A-

Gaziantep’te mütedeyyin kimliğiyle bilinen 19 yaşındaki Şahin Gökdemir, arkadaşıyla birlikte çalıştığı pide fırının önünde otururken yüzlerini kar maskesi ile kapatan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından pompalı silahlarla katletti.

Gaziantep'in Merkez Şahinbey ilçesi Güzelvadi mahallesinde Salı akşamı meydana gelen olayda Şahin Gökdemir hayatını kaybederken 29 yaşındaki Orhan Arıcı ise ağır yaralandı.

Yüzü maskeli saldırganlar saldırı sonrası olay yerinden iki sokak ileriye bıraktıkları araçla hızla uzaklaşıp kaçarken, Gökdemir ve Arıcı vücutlarına isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Gökdemir, saldırıda aldığı saçmalarla yaralandıktan sonra kaçarak saklandığı boş bir arsada bulundu.

Gökdemir ile Arıcı, ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gökdemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Arıcı'nın hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, saldırganlardan olduğu iddia edilen bir kişinin yakalandığı belirtildi. Silahlı saldırının kim tarafından yapıldığı henüz bilinmiyor.

Gökdemir’in kimseyle sorununun olmadığını belirten yakınları, “Olayın kimler tarafından yapıldığını bilmiyoruz. Şahin akşam saatlerinde evde Kur’an okuyordu. Daha sonra sokağa çıkacağını söyledi. Aradan pek fazla geçmedi. Silah sesleri duyduk. Şahin ile sohbet ettiği arkadaşının vurulduğunu öğrendik. Şahin’i saatlerce aramamıza rağmen olay yerinde bulamadık. Daha sonra evimize yakın boş bir arsada yaralı ve çok kan kaybetmiş olarak bulduk.”dediler.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, Gökdemir’in ailesi bir an önce çocuklarının katillerinin yakalanmasını istiyor.

Hatırlanacağı üzere 30 Mart 2015 tarihinde yine mütedeyyin kimliği ile tanınan Fahri Ağca kendisine ait berber dükkânında, yüzlerini kar maskesi ile kapatan ve daha sonra PKK’lılar olduğu öğrenilen şahıslar tarafından uzun namlulu silahlarla katledilmişti.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

HABERE YORUM KAT