1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Filistinli Kadın İşbirlikçi Kocasını Direnişçilere Teslim Etti!
Filistinli Kadın İşbirlikçi Kocasını Direnişçilere Teslim Etti!

Filistinli Kadın İşbirlikçi Kocasını Direnişçilere Teslim Etti!

Filistin'de bir kadının, kocasının işbirlikçi olduğunu öğrenince önce onu ikna etmeye çalıştığı ardından da kendisini Filistin direnişine teslim ettiği bildirildi.

27 Ağustos 2014 Çarşamba 13:29A+A-

Filistin haber kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Filistinli bir hanım, İsrail için ajanlık yapan eşini Filistin direnişine teslim etti. Konuyla ilgili konuşan Filistinli kadın, “Eşimin sözlerinden ve davranışlarından şüphelendim. Ona bu şüphelerimi dile getirdim ancak o beni yalanladı. Bir gün kendisini arka odada muhaberattan olduğunu düşündüğüm birine bilgi verirken duydum.” ifadelerini kullandı.

Ajanlık yapan kocasını ikna etmek için uğraştığını belirten kadın, ”Ona yaptığı şeyin ihanet olduğunu ve Filistin direnişine teslim olması gerektiğini söyledim. Aksi halde kendisi ile boşanacağımı belirttim. Tabi onu ikna etmem zor oldu. Çünkü işin sonunda idam edilmek vardı. Akrabalarımdan Filistin direnişi ile bağı olan birini aradım ve durumu anlattım. Evime direnişten bazıları gelerek, kocamı bir odaya aldılar. Saatler sonra eşim tüm itiraflarını yaptıktan sonra hayatında yeni bir sayfa açtı.” şeklinde konuştu. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum