1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Filistinli Gence Köpekli İşkence
Filistinli Gence Köpekli İşkence

Filistinli Gence Köpekli İşkence

Vatı Şeria'da Siyonist İsrail askerleri köpeklerini yaralı Filistinli protestocunun üzerine saldı. (FOTO)

17 Mart 2012 Cumartesi 10:42A+A-

Batı Şeria'da Filistinlilerin İsrail askerlerinin uygulamalarını protesto gösterileri yine vir vahşete sahne oldu. Bir İsrail askeri eğitimli köpeğini yaralı haldeki Filistinli protestocunun üzerine saldı.

 
Siyonist İsrail askerlerinin Filistinli göstericilere karşı tutumunun boyutlarını gözler önüne seren bir hadise daha yaşandı. Protesto gösterisi yapan Batı Şeria'daki Filistinlilere saldıran İsrail askerlerine Filistinliler taşlarla direndi.
 
İHA'da yer alan habere göre İsrail askerlerinin sert müdahalesi sonucu yaralanan Ahmed Ishtewe adlı bir Filistinli, önce askerlerin sert müdahalesine maruz kaldı. Ardından da bir İsrail askeri eğitimli köpeğini Ishtewe'nin üzerine saldı. Köpek yerde yatan Filistinliyi defalarca ısırdı ve yerlerde sürükledi.

Gösterilerde yaralanan Ishtewe ve 23 Filistinlinin hastanelerde tedavi altına alındığı bildirilirken, olayın uluslararası medyada da kendine yer bulması üzerine açıklama yapan bir Siyonist ordu yetkilisi Filistinlilerin İsrail askerlerine saldırdığını ve arbedede bunların yaşandığını ileri sürdü.
 
filistinli-genc-kopek-saldirisi_bati-seria02.jpg
 
filistinli-genc-kopek-saldirisi_bati-seria03.jpg
 
filistinli-genc-kopek-saldirisi_bati-seria04.jpg
 
filistinli-genc-kopek-saldirisi_bati-seria01.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum