1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Filistinli Esirlerle Dayanışma Eylemine Davet!
Filistinli Esirlerle Dayanışma Eylemine Davet!

Filistinli Esirlerle Dayanışma Eylemine Davet!

Siyonist işgale direnmek suçundan ötürü binlerce Filistinli, İsrail zindanlarında tutsak. Zor koşullarda on yıllardır işgale karşı direnen Filistin halkı Siyonist zindanlarda da mücadeleyi sürdürmekte.

17 Nisan 2015 Cuma 15:50A+A-

Duyarlı kamuoyunu İsrail zindanlarında yaşanmakta olan sistematik işkence ve haksızlıklara karşı harekete geçmesi çağrısıyla 17-24 Nisan tarihleri Filistinli Esirlerle Dayanışma Haftası olarak ilan edildi.   

 

Filistin davasının Türkiyeli savunucuları olarak kardeşlerimizin zindan direnişine sessiz kalamayız. Tıpkı işgal ve zulüm altındaki coğrafyamızdaki diğer tutsak kardeşlerimizle dayanıştığımız gibi. Hasina zindanlarındaki Bangladeşli Müslümanlardan zalim Esed zindanlarındaki Suriyeli kardeşlerimize, kızıl Çin zindanlarındaki Türkistanlı Müslümanlardan firavun Sisi’nin cezaevlerindeki İhvan’a mücadelelerini desteklediğimizi ve sesimizle, yüreğimizle, dualarımızla kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ortaya koymak durumundayız.

 

Bu amaç doğrultusunda duyarlılık ve sorumluluk sahibi herkesi başta Filistinli esirler olmak üzere tüm tutsaklarımızla dayanışmamızı göstermek için 18 Nisan Cumartesi günü Saraçhane Parkı’nda yapacağımız kitlesel basın açıklamasına bekliyoruz. 

Tarih: 18 Nisan 2015 Cumartesi 

Saat: 15.00 

Yer: Saraçhane Parkı-Fatih

HABERE YORUM KAT