1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Feylaku’r Rahman Komutanından Guta Halkına Sebat Çağrısı
Feylaku’r Rahman Komutanından Guta Halkına Sebat Çağrısı

Feylaku’r Rahman Komutanından Guta Halkına Sebat Çağrısı

Doğu Guta’da savaşan mücahit gruplarının önde gelenlerinden Feylaku’r Rahman’ın komutanı Abdunnasır Şimeyr görüntülü bir mesaj yayınlayarak Doğu Guta halkını direnişte sebat etmeye çağırdı.

10 Mart 2018 Cumartesi 13:56A+A-

Abdunnasır Şimeyr Rusya, İran ve rejim artığı güçlerin saldırılarının yoğunlaştığı ve Guta’da şartların en zorlaştığı bir vasatta Doğu Guta halkına seslendiğini belirttiği mesajında burada sadece Doğu Guta’nın değil, tüm mazlumların ve hakkın müdafaa edildiğini söylüyor.

Tüm Suriye halkının kalplerinin Doğu Guta ile birlikte attığını ve dualarının Guta halkıyla birlikte olduğunu söyleyen Şimeyr düşmanın ağır hücumlarına karşı basit silahlarla direndiklerini ama Allahu Teala’nın yardımının kendileriyle birlikte olduğunu ve inşallah O’nun yardımıyla zaferin yakın olacağını müjdeliyor.

Düşmanın halkın iradesini ve direniş azmini kırmaya çalıştığını belirten komutan, Feylak’ur Rahman’ın Doğu Guta’yı ve Guta halkını müdafaa için teşkil olunduğunu ve bunu sonuna kadar sürdüreceğini, her karış toprağın son damla kana kadar korunacağını vaad ediyor.

Propaganda yoluyla irademizi kırmak istiyorlar diyen komutan rejimle anlaşmaya kalkan her şahıs ve grubun atacağı adımı şerefli insanların şerefini ve şehitlerin kanlarını heder etmeye yönelik bir girişim olarak göreceklerini ve demir yumrukla ezeceklerini vurguluyor.

Komutan sözlerini Tevbe suresinin 52. ayetiyle tamamlıyor:

“De ki: 'Siz bizim için iki güzellikten (şehidlik veya zaferden) birinin dışında başkasını mı bekliyorsunuz? Oysa biz de, Allah'ın ya kendi katından veya bizim elimizle size bir azab dokunduracağını bekliyoruz. Öyleyse siz bekleyedurun, kuşkusuz biz de sizlerle birlikte bekleyenleriz.”

 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum