1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Fatih’te Binlerce Kişi Gazze Direnişini Selamladı
Fatih’te Binlerce Kişi Gazze Direnişini Selamladı

Fatih’te Binlerce Kişi Gazze Direnişini Selamladı

Filistin Dostları’nın yaptığı çağrı ile Cuma namazında Fatih Camii’nde buluşan kalabalık Saraçhane Parkı’na yaptığı yürüyüşle onurlu Gazze direnişini selamladı.

18 Temmuz 2014 Cuma 15:46A+A-

HAKSÖZ-HABER

Murat Ayar’ın sunduğu eylemde “Şehidlerin Hesabı Sorulacak! Şehidlerin Kanı İsrail’i Boğacak!”, “Tarafsız Değil Tarafız! Zulmün ve İşgalin Karşısında, Adaletin ve Ümmetin Yanındayız!”, “Gazze Siyonist Katillere Mezar Olacak! Yaşasın Filistin İslami Direnişimiz!”, “Gazze, Ümmetin İftiharı, Suskun Dünyanın Utancıdır!”, “İki Devletli Çözüme Hayır, Filistin İçin Çözüm Tek Devlet! Raşid-i Hilafet”, “Katil İsrail Filistin’den, Katil Esed Suriye’den, Katil Maliki Irak’tan, Defol!”, “Emperyalizm Yenilecek, İslami Direniş Kazanacak!”, “Müslüman Zulme Boyun Eğmez!” yazılı pankartlar açılırken “Katiller Vahşette Yarışıyor!”, “Gazze Seninleyiz!”, “Siyonizm Yenilecek, İslami Direniş Kazanacak!” yazılı dövizler ile Filistin, Özgür Suriye ve Tevhid bayrakları taşındı. Yoğun katılımın olduğu eylemde Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya, Köklü Değişim Editörü Mahmut Kar ve Prof. Dr. Ahmet Ağırakça birer konuşma yaptı.

Rıdvan Kaya yaptığı konuşmada İsrail diye bir devletin bir Siyonist çetenin Müslümanlar tarafından tanınmadığını ve tanınamayacağını belirtti. Siyonist çeteye ses çıkarmayarak ona destek sağlayan yöneticileri kınayan Kaya bunun yanında katliamlara ortak olan, açıktan destek veren uluslararası kurum ve kuruluşlar ile işbirlikçi yöneticileri lanetledi.

Yapılan konuşmaların ardından Araş. Yazar M. Emin Yıldırım'ın yaptığı dua ile son bulan eylemde “Gazze Halkı Yalnız Değildir!”, “Siyonist Elçilik Kapatılsın!”, “Kahrolsun İşbirlikçi Hainler!”, “Katil İsrail Filistin’den Defol!”, “Katil ABD Ortadoğu’dan Defol!” sloganları atıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

20140718-gazze_yuruyus_fatih_sarachane-(8).jpg

462_5.jpg

20140718-gazze_yuruyus_fatih_sarachane-(9).jpg

20140718-gazze_yuruyus_fatih_sarachane-(13).jpg

oac_3757.jpg

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT

1 Yorum