1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Esirleri Kurtarmak Şeri Bir Görevdir!
Esirleri Kurtarmak Şeri Bir Görevdir!

Esirleri Kurtarmak Şeri Bir Görevdir!

Nasır Salahuddin Tugayları, zindanlarındaki esirleri kurtarmanın şer'i bir görev olduğunu ifade etti

18 Ekim 2012 Perşembe 19:21A+A-

Direniş Komiteleri ve askeri kanadı Nasır Salahuddin Tugayları, Siyonist işgal rejimi zindanlarında tutulan Filistinli esirleri özgürlüklerine kavuşturmanın şer'i bir görev olduğunu ifade ederek, esirleri kurtarmanın en iyi yolunun işgal askeri esir almak olduğunu söyledi.

Direniş Komiteleri dün esir takasının yıldönümünde konuyla ilgili bir bildiri yayınladı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, esir takasının Filistin direniş tarihinde önemli bir nokta teşkil ettiği ve direnişi güçlendirdiği ifade edildi.

Bildiride, İslam akidesiyle yola çıkan direniş silahının Filistin halkının onurlu insanlarının tek seçeneği olduğu belirtildi.

Siyonist işgal rejiminin hiçbir anlaşma ve kural tanımadığına ve güçten başka bir dilden anlamadığına dikkat çeken Direniş Komiteleri, esir takası anlaşmasıyla özgürlüklerine kavuşan esirlerden bir kısmının yeniden gözaltına alınmasının bunun en büyük kanıtı ve işgal yönetiminin anlaşmalara uymayacağına dair tüm dünyaya verdiği bir mesaj niteliğinde olduğunu ifade etti.

Direniş Komiteleri, Siyonist işgal rejiminin Filistinli esirlere yaklaşımının ahlaki olmadığına işaret ederek, buna karşılık direniş güçleri tarafından esir alınan Siyonist asker Gilad Şalit'in esir tutulduğu süre boyunca güzel muamele gördüğünü bildirdi.

FİEM

 

HABERE YORUM KAT