1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed Güçleri Dün 91 Kişiyi Katletti!
Esed Güçleri Dün 91 Kişiyi Katletti!

Esed Güçleri Dün 91 Kişiyi Katletti!

Suriye’de Beşşar Esed çetelerinin katliamları aralıksız devam ediyor. Rejim güçlerinin hava destekli saldırılarında dün aralarında 6 kadın ve 3 çocuğun da olduğu 91 kişi katledildi. Öldürülenlerin çoğu Cisr eş-Şuğur’daki tutsaklar…

26 Nisan 2015 Pazar 11:25A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye halkına ölüm kusmaya devam eden Baas rejimi, muhaliflerin kontrolü altındaki bölgelere hava destekli saldırılarını sürdürüyor.

Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC), dün itibariyle 91 kişinin daha katledildiğini ve ölenler arasında 3 çocuğun, 6 da kadının olduğunu duyurdu. Ayrıca 3 kişinin işkenceyle öldürüldüğünün tespit edildiğini bildirdi.

Rejim güçleri İdlib’e bağlı Cisr eş-Şuğur’da direnişçiler karşısında kaybedince katliam yaptı. Ellerindeki tutukluları öldüren rejim güçleri, bölgeyi terk etmeden arkalarında bir katliam daha bıraktı.

LCC’nin verilerine göre Esed güçlerinin ve destekçilerinin dünkü saldırılarında İdlib-Cisr eş-Şuğur’da 67, Halep’te 7, Şam kırsalında 3, Haseke’de 3, Humus’ta 3, Dera’da 2, Hama’da 2 ve Deyruz-Zor’da 2 kişi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT