1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed Güçleri 5 Sivili Daha Katletti!
Esed Güçleri 5 Sivili Daha Katletti!

Esed Güçleri 5 Sivili Daha Katletti!

Esed ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın doğusunda yer alan Ayn Terma beldesinde yerleşim yerine düzenlediği saldırılarda 5 kişinin katledildiği bildirildi.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 09:25A+A-

AA muhabirinin sivil savunma kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Esed ordusuna ait savaş uçakları, başkentin doğusunda yer alan Ayn Terma'nın Cobar tarafındaki yerleşim yerine 6 hava saldırısı düzenledi.

Saldırıda 5 sivilin katledildiğini, onlarca kişinin de yaralandığını kaydeden kaynaklar, rejimin hava saldırısında yaralananların ise bölgedeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındığını bildirdi.

Ayn Terma'da yerleşim yerine düzenlenen saldırıda çok sayıda evin yıkıldığını, araçların yandığını ve büyük çapta maddi hasar meydana geldiğini ifade eden kaynaklar, sivil savunma ekiplerinin ağır iş makineleri yardımıyla enkaz altında ölü ve yaralı olup olmadığının araştırıldığını aktardı.

Ayn Terma Bombalanıyor

Bölgedeki görgü tanıkları ise orduya ait savaş uçaklarının birkaç günden bu yana Ayn Terma ilçesinde yerleşim yerini bombaladığı, bombardımanda sivil can kayıplarının yaşandığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT