1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. SURİYE

  4. Esed, Dera'da Mülteci Kampını Vurdu; Çocukları Katletti! (VİDEO)
Esed, Dera'da Mülteci Kampını Vurdu; Çocukları Katletti! (VİDEO)

Esed, Dera'da Mülteci Kampını Vurdu; Çocukları Katletti! (VİDEO)

Bütün dünya dikkatini Irak’a yöneltirken Beşşar Esed, Suriye’de katletmeye devam ediyor. Rejimin dünkü saldırılarında 20’si çocuk, 8’i kadın 75 kişi hayatını kaybetti. En büyük saldırı Dera'da yaşandı.

19 Haziran 2014 Perşembe 14:56A+A-

HAKSÖZ-HABER

Suriye’de Esed’e bağlı rejim güçleri ve çetelerinin hava destekli olarak muhaliflerin kontrol altında tuttuğu bölgelere yönelik saldırılarında dün 75 kardeşimiz hayatını kaybetti.

Ölenler arasında çok sayıda çocuk var. Yerel Koordinasyon Komiteleri (LCC) dünkü saldırılarda ölen çocuk sayısını 20 olarak verdi. Ölenlerin 8’i de kadın ve 15 kişinin işkenceyle öldürüldüğünün tespit edildiği açıklandı.

LCC’nin verdiği bilgilere göre hayatını kaybeden 75 kişiden 34’ü Dera’da, 20’si Şam ve kırsal bölgelerinde, 15’i Halep’te, 4’ü Humus’ta, 1’i İdlib ve 1’i de Hama’daki saldırılarda can verdi.

Dera’da Mülteci Kampında Varil Katliamı

Ölen çocukların çoğunun Dera’ya bağlı Şecara’da atılan bir varil bombası sebebiyle can verdiği öğrenildi. Varil bombasının çadırlarda yaşayan mültecilerin üzerine atıldığı ve çoğu çocuk 30’un üzerinde kişinin feci bir şekilde can verdiği bildirildi.

İşte dün Dera’da yaşanan katliamdan yürek parçalayan görüntüler:

Etiketler : , , , , , ,

HABERE YORUM KAT