1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erdoğan’a Söv, Esed Katilini Temize Çıkart!
Erdoğan’a Söv, Esed Katilini Temize Çıkart!

Erdoğan’a Söv, Esed Katilini Temize Çıkart!

Erdoğan nefretiyle alabora olan Gülen tayfasını pek yakında Esed’in sarayında ağırlanırken görmemiz hiç şaşırtıcı olmayacak!

02 Eylül 2015 Çarşamba 17:19A+A-

HAKSÖZ-HABER

Gülen Cemaatinin popüler isimlerinden eski futbolcu ve milletvekili Hakan Şükür twitter hesabından bir fotoğraf ve mesaj paylaşmış. Esed diktatörlüğünün kıyıma uğrattığı Suriyeli mazlumların faturasını Erdoğan’a kesiyor. Şükür’e göre, Erdoğan’ın Şam’ı fethetme hırsı bu manzaraları doğurmuşmuş!

Yahu tamam topa fazla vurmaktan beyniniz sulanmış olabilir ama vicdansızlığın bu kadarı da olur mu?

Yuh artık! Suriye’de yaşanan vahşeti böyle tanımlamak şebbihaların, düne kadar nefret ettiğiniz Ergenekoncuların, güya büyük bir savaş içinde olduğunuz İran’ın tezi değil mi? Nasıl da çakıştınız, aynı safa düştünüz?

Tamam, Erdoğan’a vurmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor; yalan, iftira, kumpas hepsine evet diyorsunuz. Peki, Esed zulmünü temize çıkartmaya kalkışmak da neyin nesi? Siz ne kadar vicdan yoksunu yaratıklarsınız böyle!

Üstelik de gayet tutarsız ve de komik ötesisiniz! 2012’de Erdoğan’ın söylediğini iddia ettiğiniz o cümlenin o gün arkasında değil miydiniz? Hatta Suriye rejiminin tepelenmesi için hararetli yayınlar yapmıyor muydunuz?

Ne oldu, ABD Suriye’de katil rejimle aynı safta buluşunca sizin için de yeniden saf belirleme zorunluluğu mu ortaya çıktı?  

 

8196hs.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum