1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Erdoğan ve Putin Nusra’yı Halep’ten Çıkaracakmış!
Erdoğan ve Putin Nusra’yı Halep’ten Çıkaracakmış!

Erdoğan ve Putin Nusra’yı Halep’ten Çıkaracakmış!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nusra’nın Halep’ten çıkarılması konusunda Putin’in ricacı olduğunu belirterek kendilerinin bunun gereğini yapacaklarını ve Nusra’yı Halep’ten çıkaracaklarını söyledi!

20 Ekim 2016 Perşembe 14:44A+A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün muhtarlarla yaptığı toplantıda Putin ile yaptığı telefon görüşmesine değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmede, "El Nusra'yı Halep'ten çıkarmak ve Halep halkının bu noktadaki huzurunu sağlamak için bir çalışmanın içerisinde olalım' diye aramızda böyle bir mutabakatı görüştük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28. Muhtarlar Toplantısı'nda Putin ile yaptıkları telefon görüşmesini aktardı. Ajansların aktardığına göre Erdoğan, Rusya Federasyonu Başkanı Putin'le yaptığı telefon görüşmesinde "Görüşmede Halep'i konuştuk. Saat 22.00 itibarıyla orada hava bombardımanlarını durduklarını ifade ettiler. El Nusra'nın orayı terk etmesi noktasında kendilerinin ricaları oldu. Arkadaşlarımıza bu konuda gerekli talimatı verdik, onlar da bu çalışmayı yapmak suretiyle, 'El Nusra'yı Halep'ten çıkarmak ve Halep halkının bu noktadaki huzurunu sağlamak için bir çalışmanın içerisinde olalım' diye aramızda böyle bir mutabakatı görüştük." açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

6 Yorum