1. HABERLER

  2. HABER

  3. Erdoğan: Elini Kolunu Bağlayan Yok ki Gel
Erdoğan: Elini Kolunu Bağlayan Yok ki Gel

Erdoğan: Elini Kolunu Bağlayan Yok ki Gel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pensilvanya açıklama yapıyor. Onların yerinde olmak isterdim diyor. Senin elini, kolunu bağlayan yok ki gel onların yanına, gel onların yerine" dedi.

17 Aralık 2014 Çarşamba 15:48A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren seferlerinin açılı töreninde yaptığı konuşmada, ''Yine geçen yıl Konya'ya gelmiştim. Yargı, emniyet ve medya el ele verdiler, o gün bir operasyon başlattılar. Adına yolsuzluk operasyonu dediler. Ama çok kısa süre içinde, meselenin yolsuzluk olmadığı ortaya çıktı. Emniyet, yargı içindeki, medyadaki, iş dünyasındaki, sivil toplum örgütlerindeki birtakım o karanlık güçler işbirliği yapmış, bir senaryo yazmış, uygulamaya başlamışlardı. İşte dikkat ederseniz yönetmenlerden bir tanesi açıkladı. Ne dedi, 'Senaryoyu yazdılar, elimize verdiler, biz de oynadık.' Bizim o gün boyun eğeceğimizi, o gün darbe girişimine razı olacağımızı zannettiler.'' dedi.

Erdoğan, şöyle konuştu:

"Gerek 17 Aralık'ta gerek bugün kimlerin yan yana durduğunu, kimlerin ittifak yaptığını, kimlerin kucaklaştığını görün. Asıl meseleyi de asıl niyeti de o zaman daha iyi anlayacaksınız. Eski Türkiye'nin, o karanlık Türkiye'nin ne kadar aktörü varsa şu anda kucaklaşıyorlar. Birbirlerine methiyeler düzüyorlar. Düşman kardeşler seçimlerde birbirlerini destekliyorlar. Birbirlerine diyet ödüyorlar diyet. Kasetlerin diyetlerini ödüyorlar. Şantaja boyun eğerek, tehditlere boyun eğerek, üst aklın talimatlarına boyun eğerek birbirlerine diyet ödüyorlar."

Pensilvanya açıklama yapıyor. Bakıyorsunuz şahsıma yönelik çok çirkin benzetmeler, beddua seansları ve şimdi daha da enteresan bir açıklama yaptı. Gazetelerden alınan, onun kendi takımı için 'onların yerinde olmak isterdim' diyor. Senin elini, kolunu bağlayan yok ki gel onların yanına, gel onların yerine. Hiç kimse sana 'gelme' demiyor, gel. Çoktandır sana 'gel' diyoruz zaten. Pensilvanya'da koruma altında olanlar buraya gelemez.

Bu ülkeyi maşalara asla teslim etmeyeceğiz. Bu ülkeyi uluslararası çevrelerin taşeronu olan ihanet şebekelerine, paralel devlet yapılanmalarına, hoca görüntüsü altındaki şaklabanlara asla teslim etmeyeceğiz.

Size bir sözümüz var; 'Bu Haşhaşilerden hesap soracağız' dedik. 'Uluslararası çevrelerin maşası olan bu paralel yapıdan hesap soracağız' dedik, 'İnlerine gireceğiz' dedik. Verdiğimiz sözü tuttuk, tutuyoruz ve tutacağız. İnlerine girdik, ihanetlerini tescilledik, daha da fazlasını yapacağız. Yolsuzluk iftirası altında darbe girişiminde bulunanlardan hesap sorduk, daha da soracağız. 'Basın özgürlüğü kısıtlanıyor' iftirasıyla Türkiye'yi dünyada karalamaya çalışanların oyunlarını da bozacağız. Emniyette oyunu bozduk, yargıda oyunu bozup yargıyı tehdit ve şantajdan da inşallah kurtacağız. Kurumlarımızı bunlardan temizledik ve temizliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT