1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. El-Kassam Tugayları İbranice Uyarı Mesajı Yayınladı
El-Kassam Tugayları İbranice Uyarı Mesajı Yayınladı

El-Kassam Tugayları İbranice Uyarı Mesajı Yayınladı

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, İbranice yayınladığı mesajla işgal rejimini herhangi bir ahmaklık yapmaması yönünde uyardı.

13 Ağustos 2018 Pazartesi 22:03A+A-

El-Kassam Tugayları, işgal rejiminin yapacağı bir ahmaklığın kendisine büyük bir yıkıma ve katlanamayacağı bir acıya mal olacağını söyledi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın resmi internet sitesinde İbranice olarak yayınlanan mesajda, işgal rejimine herhangi bir ahmaklığa kalkışması haline verilecek cevabın mahiyetinin ve boyutunun daha önce görmediği şekilde olacağı ifade edildi.

"Düşmanla ne zaman savaşmayız?" başlığıyla yayınlanan mesajda, savaşın düşman düşman olmaktan çıktığı zaman son bulacağı, dolayısıyla hiç durmayacağı, çünkü akrebin doğasında sokmak olduğu ve akrep gibi düşmanın da değişmeyeceği belirtildi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın bu mesajı, işgalcilerin Gazze Şeridi'nde yeniden Hamas liderlerine suikast düzenleme politikasına dönme tehdidi savurmasının ardından geldi.

Mesajda, Hamas'ın özgürlük için savaştığı ve bu nedenle halkının çıkarının önceliklerinin başında yer aldığı kaydedildi.

El-Kassam Tugayları'nın mesajında taktik gereği bazen çatışma ve bazen ateşkes olduğu, işgalci düşmanla yapılmış olsa bile Hamas'ın imza attığı anlaşmaya ve sözüne bağlı kalacağı dile getirildi.

FİEM

HABERE YORUM KAT