1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. El-Kassam Tugayları: Düşmana Acı Vermek İçin Mühendislerimiz Gece Gündüz Çalışıyor
El-Kassam Tugayları: Düşmana Acı Vermek İçin Mühendislerimiz Gece Gündüz Çalışıyor

El-Kassam Tugayları: Düşmana Acı Vermek İçin Mühendislerimiz Gece Gündüz Çalışıyor

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, kendisine bağlı mühendislerin düşmanın canını acıtmak ve bocalamasını sağlamak için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 18:15A+A-

Sitesinde bugün Ebabil insansız hava araçlarıyla ilgili görüntüler yayınlayan El-Kassam Tugayları, ‘Gizli olan daha muhteşem’ ifadesini kullandı.

El-Kassam Tugayları insansız hava araçları konusunda son yıllarda yaptığı başarılara dikkat çekerek, keşif, saldırı ve intihar olmak üzere üç çeşit İHA geliştirdiğini kaydetti.

El-Kassam Tugayları açıklamasında, “Son savaşta El-Kassam Tugayları’nın bu tür araçları kullanması Siyonist düşmanı şok etti, moralini bozdu ve onları sarstı. El-Kassam Tugayları’nın bu araçları Tel Aviv’de Ordu Bakanlığı üstünde uçurması ise düşmanın şokunu artırdı” ifadesini kullandı.

2014 yılında meydana gelen ve bugünlerde yıldönümü anılan Yenilmiş Ekin Savaşında El-Kassam Tugayları insansız hava araçları kullandığını duyurmuş ve bunlarla düşmana operasyon yaptığını ifade etmişti.

El-Kassam Tugayları yine bir buçuk yıl önce Tunus’taki evinin önünde Mossad tarafından suikastla şehit edilen Tunuslu uçak mühendisi Muhammer Ez-Zevari’nin kendisine bağlı bir mühendis olduğunu duyurmuştu.

 

HABERE YORUM KAT