1. HABERLER

  2. HABER

  3. Düşmanlığı Bile Ahlaksızca Yapıyorlar
Düşmanlığı Bile Ahlaksızca Yapıyorlar

Düşmanlığı Bile Ahlaksızca Yapıyorlar

IFrameToday’s Zaman ve CHP’nin eşcinsellerle ilgili eylemlerde en ön safta duran milletvekili Mahmut Tanal Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'la ilgili çirkin bir haberi gündeme taşıdı.

25 Ağustos 2015 Salı 21:24A+A-

Fethullah Gülen grubunun ingilizce gazetesi Today’s Zaman ve PKK, eşcinseller ve Gülencilerle ilgili mahkeme ve eylemlerde en ön safta duran CHP milletvekili Mahmut Tanal’la işbirliği içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan’la ilgili çirkin bir kampanya başlattı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu haberlerini yayarak çirkin bir itibarsızlaştırma çabasına girdi.

CHP’li Mahmut Tanal, iğrenç itibarsızlaştırma kampanyasını meşrulaştırmak için İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk’e verdiği önergede Lazika İslam Emirliği’nin Türkiye’de faaliyeti bulunup bulunmadığını sorarak kılıf uydurdu.

FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen ve Türkiye’ye hakkında kara propaganda yürüten Today’s Zaman gazetesi de haberi İngilizce’ye çevirerek kampanyaya destek verdi. Gazete CHP’li Mahmut Tanal haberdar adlı siteye dayandırdığı haberinde terör örgütü DAİŞ’e bağlı olduğunu öne sürdüğü Lazika İslam Emirliği’nden olduğu öne sürülen açıklamayı da yaygınlaştırdı.

Sosyal medyadan yaptığı provokatif paylaşımlarla dikkat çeken Today’s Zaman yayın yönetmeni Bülent Keneş de geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten hüküm giymiş, tazminata mahkum edilmişti.

Today's Zaman'ın başlattığı tweet sarmalını, Sözcü Gazetesi ile SoL Haber Portalı'nın yayınladığı haberlerle pompalamasının ardından fırsatçılar harekete geçti.

Gezici tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da alçaklığın dibine vurarak çirkin ifadelerle kampanyaya dahil oldu. 

Aydın'ın attığı "niye kızılıyor? adam gönül koymuş ne var bunda, hem İslam'da 4 evlilik serbest değil mi? Ayrıca yakışıyorlar" şeklindeki twit sosyal medyada büyük tepki çekti.  (STAR)

1440531406.jpg

HABERE YORUM KAT

6 Yorum