1. HABERLER

  2. HABER

  3. Dumanlı ve Karaca'ya Tutuklama Talebi
Dumanlı ve Karaca'ya Tutuklama Talebi

Dumanlı ve Karaca'ya Tutuklama Talebi

''Paralel yapı'' operasyonu kapsamında ifadeleri alınan Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli, tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

18 Aralık 2014 Perşembe 12:04A+A-

İstanbul merkezli ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında Cumhuriyet savcılarınca ifadeleri alınan Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca'nın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli tutuklanmaları, 4 şüpheli ise adli kontrol tedbiri istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan aralarında  Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Dumanlı, Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve eski Hakkari Emniyet Müdürü Tufan Ergüder'in de bulunduğu 16 şüphelinin ifadesi, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarınca alındı.

Savcılık, Dumanlı, Karaca ve Ergüder'in de bulunduğu 12 kişiyi tutuklanmaları, 4 şüpheliyi ise adli kontrol tedbiri istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sabah saatlerinde getirilen 16 şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğinin bulunduğu 6. kata çıkarıldı. Şüphelilerin, sorguları nöbetçi hakimlikçe yapılacak.

HABERE YORUM KAT