1. HABERLER

  2. HABER

  3. 'Doğu Türkistan' Deyince Transfer İptal Oldu
'Doğu Türkistan' Deyince Transfer İptal Oldu

'Doğu Türkistan' Deyince Transfer İptal Oldu

Kasımpaşa'dan ayrılan Alpaslan Öztürk, kendisini isteyen Çin Ligi ekiplerine 'Aldığım paranın yüzde 10'u Doğu Türkistan'daki Müslümanlara bağışlansın' deyince transfer iptal oldu.

30 Haziran 2015 Salı 00:58A+A-

Kasımpaşa'dan ayrılan Alpaslan Öztürk, Çin Ligi'nden iki takımdan yüksek teklifler aldı ancak Futbolcunun bir talebi takım yetkililerini transferden vazgeçirdi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Çin takımlarının yetkilileri Alpaslan'ın menajeri ile temas geçtiler. Menajerden onay alındıktan sonra Alpaslan ile de konuşuldu. Alpaslan'ın, Çin'den aldığı paranın yüzde 10'unu Doğu Türkistan'daki Müslümanlara bağışlanacağını söylemesi üzerine, aracılar transferi gerçekleştirmekten vazgeçtiklerini belirttiler. Hatta, bunu kulüplerinin başkanlarına söyleyemeyeceklerini çünkü bunun Çin'de büyük tepki alacağını ifade ettiler. Alpaslan da bu durum üzerine, "Siz bilirsiniz" diyerek transferden vazgeçti.

'Halk yiyecek ekmek bulamıyor'

Alpaslan, kendisine ait facebook hesabından; "Olsun, varsın. Vazgeçsinler. Biz ekmeğimizi her yerde kazanırız, Doğu Türkistan'da halk yiyecek ekmek bulamıyor. Allah onlara yardım etsin" ifadelerini kullandı. Alpaslan Öztürk bu durumu facebook hesabından doğruladı.

HABERE YORUM KAT

1 Yorum