1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. İRAN

  4. Diriliş Postası: Hamaney, Ümmeti Parçalayan Bir Varil Bombasıdır!
Diriliş Postası: Hamaney, Ümmeti Parçalayan Bir Varil Bombasıdır!

Diriliş Postası: Hamaney, Ümmeti Parçalayan Bir Varil Bombasıdır!

Diriliş Postası bugün ki baş yazısında Esed rejiminin en büyük destekçisi ve hamisi Hamaney'i eleştirdi.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 13:38A+A-

Diriliş Postası'nın Baş Yazısı

Hamaney budur

 “Esed/Hamaney” rejimi diyoruz, evet. Çünkü Esed’i Hamaney ayakta tutuyor. Esed’in ordusu tarafından işlenen her cinayetin birinci derecede sorumlusudur Hamaney. Bizzat kendisinin sahaya sürdüğü İranlı ve Lübnanlı askerlerin işledikleri cinayetleri zaten kendi elleriyle işlemiş sayılır.

Hamaney; güya “İslam Cumhuriyeti’nin Devrim Rehberi” ve dahî “Mehdi Aleyhisselamın Vekili”.

Sünnileri içermeyen, onların kanını helâl sayan muharref bir “İslam”dan bahsediyoruz burada. Hamaney’in ağzından çıkan bir söz halkın ve dahî ulemanın yüzde 99.9’unun kanaatine mugayir de olsa ona itiraz edilemeyen ve edildiği takdirde “İslam Mukaddesatına hakaretten idam cezası”nın gündeme geldiği bir “Cumhuriyet”ten bahsediyoruz. İran, Irak ve Suriye’de istibad, işkence katliamla kaim olan statükonun muhafazasından başka derdi olmayan bir “Devrim Rehberi”nden bahsediyoruz. Çoluğun çocuğun nefesini kesmek için İdlib’e klor gazı içerikli varil bombası atılmasına, Halep’te çocuk yuvası bombalanmasına cevaz verebilen korkunç bir “Mehdi” tasavvurundan bahsediyoruz. Hülasa, ortada ne İslam var ne cumhuriyet ne de devrim rehberliği. Müslümanların kurtuluşuna değil felaketine hizmet eden bir mehdiyet sözkonusu olamayacağına göre “Mehdi’nin vekilliği” zaten kuyruklu yalan. Bir de “İmam-ı Ümmet” iddiası var; komedi.

Gerçek ve ciddi olan şu: Ümmet-i Muhammed’in kahir ekseriyeti için Hamaney, Müslümanları parçalayan varil bombasından ibarettir.

HABERE YORUM KAT

7 Yorum