1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Diriliş Postası – Hakan Albayrak ve Selahaddin Eş
Diriliş Postası – Hakan Albayrak ve Selahaddin Eş

Diriliş Postası – Hakan Albayrak ve Selahaddin Eş

Özgürlük, adalet ve İttihad-ı İslam istikametine yönelerek oluşturulabileceğine inanan bir ekiple birlikte Hakan Albayrak yeni bir günlük siyasi gazete çıkartıyor.

18 Şubat 2015 Çarşamba 19:51A+A-

Hamza Türkmen / Haksöz Haber

Müslümanca bir dirilişin, muhafazakâr tutumun siniklik ve sığınmacılığından arınıp özgürlük, adalet ve İttihad-ı İslam istikametine yönelerek oluşturulabileceğine inanan bir ekiple birlikte Hakan Albayrak yeni bir günlük siyasi gazete çıkartıyor. 28 Şubat’ta çıkacak olan gazetenin ismi Diriliş Postası.

Selahaddin Eş ağabey gazete çıkartma arifesinde kendisini ziyaret eden Hakan Albayrak’a iadeyi ziyaret yapacağını söylemişti. Dün Emir Eş’le birlikte ziyarete eşlik ettik. Güneşli’de kiralanan gazete binasının kapısında çok içten bir yaklaşımla karşılandık. Ama dönüşte müthiş bir kar fırtınasına yakalandık. Bereket ki ziyaretimizdeki muhabbetimiz oldukça sıcaktı ve kar fırtınasına rağmen o sıcaklık soğuk, kar tipili ve tıkanık yollarda bize yardımcı oldu.

Albayrak kısaca bizlere yapmak istediklerini anlattı. Gazetenin görsel tasarımı tatmin edici düzeydeydi, zaten örnek baskılar da yapılmıştı. Biz de gazetenin içeriği, sürdürülebilirliği, ekonomik yeterliliği gibi konulara yöneldik. Gazetenin ilgi toplayıp toplamayacağı sorusuna karşılık Albayrak çıkarttığı son deneme sayısında "Piyasanın eski gazeteleri kaldırabildiğini bile düşünmüyoruz" cevabını veriyor; mevcut gazetelerin tıkış tıkış ve karman çorman olduğunu belirtiyordu. 

Yazının Devamı >>>