1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Mayıs’ta AK Parti’ye Üye Olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Mayıs’ta AK Parti’ye Üye Olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 Mayıs’ta AK Parti’ye Üye Olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, “2 Mayıs Salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız ve bu toplantıda da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız.” dedi.

28 Nisan 2017 Cuma 14:50A+A-

Başbakan Binali Yıldırım, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi’ndeki Mecek Camisi’nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AA’da yer alan habere göre, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 16 Nisan’da yapılan anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasının kesin sonuçlarını açıkladığı hatırlatılarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye üyelik sürecinin nasıl işleyeceğinin sorulması üzerine Yıldırım, “2 Mayıs Salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız. Bu toplantıda da Sayın Cumhurbaşkanı’mızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız. 21 Mayıs’ta da AK Parti’nin olağanüstü kongresini toplayacağız.” ifadesini kullandı.

16 Nisan’da yapılan halk oylamasında yüzde 52,4 oranında “evet” çıkmasıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kurucusu ve ilk genel başkanı olduğu AK Parti’ye tekrar üye olmasının önündeki engeller kaldırılmış oldu.

HABERE YORUM KAT