1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Çocuk Şarkılarından Oluşan “Bir Dünya İstiyorum” Albümü Çıktı!
Çocuk Şarkılarından Oluşan “Bir Dünya İstiyorum” Albümü Çıktı!

Çocuk Şarkılarından Oluşan “Bir Dünya İstiyorum” Albümü Çıktı!

Özgür Çocuk Oyun Evi ve Grup Kıyam’ın ortaklaşa hazırladığı “Bir Dünya İstiyorum” adlı albüm çalışması çıktı.

04 Kasım 2016 Cuma 14:21A+A-

Albüm çalışmasıyla ilgili Zehra Türkmen şunları ifade etti:

Bismillah boylu çocuklara hediyemiz olsun!

Çocuklarla ilgili Kur’an eksenli kaygılarla geliştirilen teşebbüslerden birisi de Özgür-Der bünyesinde kurulan Özgür Çocuk Kulübü’dür. Yaşadığımız modern toplumda çocuklarımızı cahili kuşatmanın kirlerinden arındırarak geleceğin verimli başakları kılmak hepimizin özlemi. Kapitalist tüketim kültürünün şımarttığı arzuları, çocuğun fıtratını bozmaya dönük ahlaksızlıkları aşmak kadar, çocuğun fıtratına uygun olan hidayet yolunu çiçeklendirmek de kaçınılmaz bir sorumluluk. Kur’ani hakikatlere yönelen ve Özgür-Der’i oluşturan Müslüman irade, modern cahili kuşatma karşısında çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlamanın; fıtratlarıyla barışık alternatif ilişki, eğitim ve yaşam alanlarını oluşturmanın yükü ve sorumluluğu altında bulunmaktadır.

Bu kaygılarla yola çıkan Özgür Çocuk Kulübü ilk adımını 2000 yılında atmıştı. Elde edilen kazanımlardan yararlanıldı ve mevcut birikimin üzerine yeni açılımlarla elde edilen doğrular korunulmaya çalışıldı, çalışılmakta.

Özgür-Der Çocuk Kulübü, Özgür Çocuk Oyun Evi, Ekin Çocuk Oyun Evi ve buna benzer modeller mevcut cahili sistemin ayartmalarına rağmen çocuklarımıza nasıl yaklaşacağımız, onları hayatın içinde nasıl yönlendireceğimiz ve kimlik temizliğini göğerterek nasıl yetiştirebileceğimiz sorularına açılım getirme gayretinde.  Özgür-Der’in yeni açılan şube ve temsilcilikleri de oluştukça, bu açılımlar farklı bölgelerde yeni heyecanlarla filiz vermekte.

Ve 16 yıllık birikim sürecimizin özgünlüğüne dayanarak çocuklarımızın müzik hayatlarına bir katkı sunmak,  “Bir Dünya İstiyoruz” başlıklı albümle çocuklarımızın ve hatta yetişkinlerin duygularına tercüman olmak istedik.

Bu niyetlerle hazırladığımız müzik albümümüzün hayırlara vesile olması duasıyla, yeryüzünün tüm masum, mazlum ve adanmış çocuklarına armağan olmasını dilemekteyiz.

ck.jpg

Albümde Yer Alan Parçalar

1.Gökyüzünde Bahçe

2.Bir Dünya İstiyorum

3.Farklı Müslüman Çocuk

4.Gel Çocuk

5.Muhacir Çocuğum

6.Ömrünü Verdin Bize

7.Seni Çok Seviyorum Anne (Diyalog)

8.Biliyor musun Anne?

9.Muhacir Çocuğum(Arapça)

10.Başıma Gelen Güzel Şey

11.5 Vakit Namaz Demek

12.Oku, Düşün, Anla!

13.Bir Ufuk Çizilsin

1a.jpg

Albüm başta Ekin Yayınları ve Özgür Çocuk Oyun Evi olmak üzere Özgür-Der genel merkezi, tüm şube ve temsilciliklerinden temin edilebilir.

İRTİBAT: ZEHRA TÜRKMEN: 0541 258 97 68 / MURAT AYAR: 0536 448 07 33 – 0212 524 10 28

2a.jpg

3a.jpg4a.jpg

Albümden bir kolaj:

HABERE YORUM KAT

1 Yorum