1. HABERLER

  2. HABER

  3. Cizre'de Olayların Büyümesinden Endişe Ediliyor
Cizre'de Olayların Büyümesinden Endişe Ediliyor

Cizre'de Olayların Büyümesinden Endişe Ediliyor

Cizre'de gece başlayan ve Abdullah Deniz adlı bir Müslümanın katledilmesiyle sonuçlanan saldırıların artmasından endişe ediliyor.

27 Aralık 2014 Cumartesi 12:09A+A-

HAKSÖZ-HABER

Kandil'de dün yapıldığı iddia edilen toplantıda PKK'nin gençlik yapılanmasının, halk otobüslerini yakma, kepenk kapattırma eylemlerine son verme kararı aldığı iddia edilmişti. Ancak bugün Cizre'de yapılan saldırılar alınan kararın dindar halkı kapsamadığını gösteriyor.

65 yaşında bir HÜDA PAR gönüllüsünün katledildiği de göz önünde bulundurulacak olursa eylemsizlik kararının göz boyamadan ibaret olduğu anlaşılıyor.

Öte yandan Şengal'de öldürülen 4 PKK'linin defnedilmek üzere bugün Cizre'ye getirileceği belirtiliyor. Cenazelerin Diyarbakır'da olduğu ve gün içerisinde Cizre'ye getirilerek defnedilecekleri ifade ediliyor. Cenazelerin gömülmesinden sonra ilçede daha büyük olayların yaşanmasından endişe ediliyor.

Sosyal Medyadan Tehditler Savuruyorlar

Hamile bir kadın ve çocukların bulunduğu evi yakacak kadar gözü dönmüş PKK’lı çeteler sosyal medyadan da tehditler savuruyorlar.

cizre_ydgh hesabından yapılan paylaşımda "Hudapar ceteleri hedefimizdir" denilerek başta HÜDA PAR üyeleri olmak üzere dindar halka yönelik tehdit içerikli paylaşımlar yapılıyor.

cizre-ydgh-hudapar-twitter.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum