1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP'liler Başörtülü Kadının CHP Üyesi Olduğuna İnanmadı
CHP'liler Başörtülü Kadının CHP Üyesi Olduğuna İnanmadı

CHP'liler Başörtülü Kadının CHP Üyesi Olduğuna İnanmadı

​​​​​​​CHP'li başörtülü bir kadın, CHP standını ziyaret etmek isterken stanttaki görevliler tarafından yalancılıkla suçlandı. Bu duruma öfkelenen kadın sinir adeta sinir krizi geçirdi.

17 Haziran 2018 Pazar 19:24A+A-

Sosyal medyada yayınlanan görüntü günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Neresi olduğu belli olmayan görüntülerde başörtülü bir kadının, CHP standında partililer ile görüştüğü ve görüşme sırasında da kadına "başörtülü olduğu için" CHP'li olamayacağı ve kendisinin yalan söylediği belirtiliyor.

Bu durum üzerine öfkelenen kadın CHP'li olduğunu kanıtlamaya çalışırken adeta öfke nöbeti geçirdi.

Kadın partiye üye olduğunu söylediyse de stanttaki görevliler bu duruma inanmadı, üstüne üstlük kadının ispat girişimleri de başörtülü kadın CHP'li olduğuna partilileri inandıramadılar ile savuşturuldu. Bu duruma daha çok sinirlenen kadın çevredekiler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldıysa da başarılı olunamadı.

CHP standında yaşanan olayın görüntüleri sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Görüntülere her esimden tepkiler yükselirken, "Türkiye'nin birleştirici gücü" mottosuyla yola koyulan CHP'ye "başörtüyü seçim malzemesi olarak kullanıyorlar" yorumları yapıldı.

Kaynak: ensonhaber

HABERE YORUM KAT

1 Yorum