1. HABERLER

  2. HABER

  3. CHP'li Tanal Şimdi de Validebağ'ı Karıştırıyor (VİDEO)
CHP'li Tanal Şimdi de Validebağ'ı Karıştırıyor (VİDEO)

CHP'li Tanal Şimdi de Validebağ'ı Karıştırıyor (VİDEO)

Hükümet ve AK Parti karşıtı eylemlerin aranan isimlerinden olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal şimdi de Validebağ'daki cami provokasyonunda boy göstermeye başladı.

25 Ekim 2014 Cumartesi 15:44A+A-

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Üsküdar Validebağ Korusu yanındaki cami inşaatına ilişkin provokasyonlara destek vermek için geldiği alanda olay çıkardı.

Daha önce Beşiktaş'ta polis yumruklayan Tanal bu sefer de kadın polisin üzerine yürüdü.

Cami inşaatı alanında basın açıklaması yapmak isteyen Tanal'a geçişine izin vermeyen görevli bir kadın polisi kapıya sıkıştırarak geçmek istedi. Bölgedeki bir çevik kuvvet komiser yardımcısının araya girmesiyle sakinleşen Tanal daha sonra inşaat alanına girerek basın açıklaması yaptı. Tanal, inşaatın künyesinin bulunmadığı için kaçak olduğunu iddia ederek, sabaha kadar bölgede nöbet tutacağını söyledi.

Mahmut Tanal katıldığı eylem ve basın açıklamalarında çıkardığı olaylar ile biliniyor. Ergenekon ve Balyoz davalarının görüldüğü Silivri'de kadrolu eylemci olan Tanal o dönem meydan okuduğu Gülen Cemati ile 17 ve 25 Aralık darbe girişimlerinden sonra aynı safa geçti. Casusluk suçlamasıyla polislerin gözaltına alınmasını protesto edenlere destek veren Tanal, bir dönem savaş açtığı cemaat medyasının da övgülerine mazhar oldu. Hükümet ve AK Parti karşıtı bütün eylemlerde saf tutan Tanal, 1 Mayıs gösterilerinde Beşiktaş'ta polis yumruklamıştı. Tanal, daha sonra da gerçek mermileri eline alarak "polis bize kurşun sıkıyor" provokasyonu yapmıştı.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT