1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. CHP’li Böke Saçmaladı, Haber Kanalları Yayını Kesti
CHP’li Böke Saçmaladı, Haber Kanalları Yayını Kesti

CHP’li Böke Saçmaladı, Haber Kanalları Yayını Kesti

Cerablus’a başlatılan harekata ilişkin açıklama yapan CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke, "Hükümeti sadece Cerablus'ta değil kendi topraklarımızda da IŞİD'le samimi bir mücadeleye davet ediyoruz" gibi ilginç ifadeler kullandı.

24 Ağustos 2016 Çarşamba 22:06A+A-

TSK Müşterek Özel Görev Kuvveti ve koalisyon hava kuvvetleri tarafından Suriye'nin Halep kentinin Cerablus bölgesinin IŞİD’ten temizlenmesi amacıyla askeri harekat başlatıldı. Sabah saatlerinde başlayan operasyon kapsamında 70 hedef vuruldu. Askeri kaynaklar, operasyon kapsamında geçit açma faaliyetinin devam ettiğini duyurdu. Harekatın adının Fırat Kalkanı olduğu belirtildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, harekata ilişkin olarak skandal bir açıklamada bulundu.

Böke, IŞİD'e yönelik Fırat Kalkanı operasyonuna katılan askerlerin sağ salim ülkeye dönmeleri temennisinde bulunarak, "IŞİD, bölge ve Türkiye için en önemli tehdit olmaya devam ediyor. IŞİD bir canavar. Bu canavarla içeride ve dışarıda mücadele konusunda maalesef geç kalındı. Hükümeti sadece Cerablus'ta değil, kendi topraklarımızda da IŞİD'le samimi bir mücadeleye davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

O anlarda açıklamayı canlı olarak yayınlayan haber kanalları, söz konusu ifadelerin ardından Böke'yi yayından aldı.

Kaynak: Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT

3 Yorum