1. HABERLER

  2. HABER

  3. DÜNYA

  4. "CHP hem HDP'nin hem de Marjinal Solun Arka Bahçesidir"
"CHP hem HDP'nin hem de Marjinal Solun Arka Bahçesidir"

"CHP hem HDP'nin hem de Marjinal Solun Arka Bahçesidir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “CHP’nin örtülü hedefi, demokrat görünüp gizliden gizliye HDP’yi korumaktır.” dedi.

13 Mart 2016 Pazar 14:43A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, gündemdeki konuları ve MHP’ye yönelik eleştirileri değerlendirdi.

Yalçın açıklamasında, “CHP’nin örtülü hedefi, demokrat görünüp gizliden gizliye HDP’yi korumaktır. Gündemde PKK ile illiyeti açığa çıkan terör örgütü uzantılarının dokunulmazlığının kaldırılması varken bütün milletvekilleri, neden PKK’nın siyasî kanadı ve katillerin yönlendiricisi olan bu teröristlerle aynı kefeye konulmaktadır?” değerlendirmesinde bulundu.

“CHP Marjinal Solun Arka Bahçesidir”

“CHP, kötü emellerini ve ucuz taktiklerini MHP eleştirisinin arkasına gizleme cinliğine soyunmuştur. Sayın Devlet Bahçeli'nin açıklamasını kendilerince yorumlayarak şapkadan tavşan çıkarırcasına bundan AKP payandası çıkarma hevesleri, acemi sihirbazın sahnede düştüğü gülünç duruma benzemektedir.” ifadelerini kullanan Yalçın şunları kaydetti:

“CHP, hem HDP’nin hem de genel anlamda birlik ve bütünlüğümüzün geleneksel düşmanlarını üreten bataklığın, marjinal solun arka bahçesidir. İşte CHP’nin hâlipürmelali, düştüğü acınası durum budur.”.

AA

HABERE YORUM KAT