1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. BANGLADEŞ

  4. Cemaat-i İslami Lideri Molla İdam Edildi
Cemaat-i İslami Lideri Molla İdam Edildi

Cemaat-i İslami Lideri Molla İdam Edildi

Cemaat-i İslami lideri Abdulkadir Molla şehadet şerbetini içti.

12 Aralık 2013 Perşembe 18:33A+A-

HAKSÖZ HABER

İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un...

Bangladeş'te Cemaat-i İslami lideri Abdulkadir Molla'nın idam edildi.

Şehidliğe zalimlerden af dilemeyerek onurlu bir şekilde yüreyerek, bizlere örnek olan Şehit Abdulkadir Molla'nın şehadeti mübarek olsun...

Abdulkadir Molla’nın ailesi aracılığıyla ilettiği son mesajı:

Ailesi Dakka Merkez hapishanesinde idam edilmeden önce ailesiyle son kez bir araya gelen Abdulkadir Molla’nın kendileri aracılığıyla şu mesajı ilettiğini beyan etti:

"Bugüne kadar ben sizin muhafızınızdım. Eğer bu hükümet beni kanunsuz bir biçimde idam edecek olursa bu benim şehadetim olacak. Ve her şeye kadir olan Allah sizin koruyucunuz olacak. O en güzel sahiptir. Bu yüzden sakın endişelenmeyin.

Ben kesinlikle masumum. İslami harekete mensup olduğum için öldürülüyorum. Şehid olaak bu dünyadan ayrılmak herkese ihsan edilmiş bir kader değildir. Yüce Allah bana şehitlik nasip ederse, kendimin en şanslı olduğunu düşünürüm. Şehitlik hayatımın en büyük başarısı olacaktır. Benim kanım İslami hareketi ayağa kaldıracak ve zalimlerin sonunu getirecektir.

Kendim için endişeli değilim. Ben bu milletin ve İslami hareketin akıbeti hakkında endişe duyuyorum. Bilerek herhangi bir hata veya suç işlemedim. İslami hareket için bütün hayatımı feda ettim.

Adaletsizliğe asla boyun eğmedim ve Allahu Teala’nın inayetiyle de asla boyun eğmeyeceğim. Dünyevi hiçbir otorite önünde af ve hayat hakkı aramam söz konusu olamaz. Allah, hayat ve ölüm konusunda karar verecek tek güçtür. Kaderimi, Allah belirleyecektir.

Ben herhangi birinin kararı gereği idam edilmiyorum. Benim şehitlik zamanım Allahu Teala’nın takdiriyledir. O ne buyurursa kabulümdür.

(Ailesine hitaben) sabırlı olun! Allahu Tela’nın rahmeti ve merhameti sabredenlerin üzerinedir.  Ahiret mutluluğu bizim asıl arzumuzdur. İnsanlardan şehadetimin kabulü için dua bekliyorum. Bana desteklerinden ötürü de halkımı selamlıyorum."

HABERE YORUM KAT

20 Yorum