1. HABERLER

  2. HABER

  3. Çapa Tıp Fakültesinde Suriye Kermesine Saldırı (VİDEO)
Çapa Tıp Fakültesinde Suriye Kermesine Saldırı (VİDEO)

Çapa Tıp Fakültesinde Suriye Kermesine Saldırı (VİDEO)

Üniversitelerdeki solcu şebbihalar İÜ Çapa Tıp'ta Sosyal Sorumluluk Kulübü ve Özgür Üniversiteli gençlerin açtığı Suriye kermesine saldırdı.

26 Aralık 2013 Perşembe 17:40A+A-

HAKSÖZ-HABER

Üniversitelerde Esed’in kolluk gücü olmaya soyunan bazı sol gruplar Suriye halkına yönelik yardım çalışmalarını engellemek için saldırılara devam ediyorlar.

Bugün İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinde Sosyal Sorumluluk Kulübü’nün Suriye için açtığı kermese saldıran TKP (Türkiye Komünist Partisi), FKF (Fikir Kulüpleri Federasyonu) ve ADK (Atatürkçü Düşünce Kulübü) mensubu öğrenciler, üniversitelerde gönüllü şebbiha olma yönündeki arzularını bir kez daha ortaya koydular.

Doğu Guta’daki kuşatma nedeniyle büyük bir açlık yaşayan Suriye halkına yardım amacıyla açılan kermese saldırarak dağıtmaya çalıştılar.

Saldırının hesabını sormak için kısa sürede toplanan Müslüman öğrenciler, kermesi korumaya aldı. Gerginliğin büyümesiyle polis üniversiteye girdi. Polis, iki grup arasına barikat kurdu.

Çapa Tıp Fakültesi Dekanının Suriye standındaki öğrencilerin yanına gelerek “Resmi izniniz var, istediğiniz kadar kalabilirsiniz.” dediği öğrenildi.

capa-tip-suriye-standi-(13).jpg

capa-tip-suriye-standi-(14).jpg

capa-tip-suriye-standi-(17).jpg

capa-tip-suriye-standi-(18).jpg

capa-tip-suriye-standi-(19).jpg

capa-tip-suriye-standi-(20).jpg

capa-tip-suriye-standi-(1).jpg

capa-tip-suriye-standi-(4).jpg

 

HABERE YORUM KAT

21 Yorum