1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Bunun Adı Siyaset Ya da Gazetecilik Değil, Dedikoduculuktur!
Bunun Adı Siyaset Ya da Gazetecilik Değil, Dedikoduculuktur!

Bunun Adı Siyaset Ya da Gazetecilik Değil, Dedikoduculuktur!

‘Soruyoruz’ görünümü altında ortaya sansasyonel bir iddia atmak ve yalanlanmasına fırsat vermeden bu iddiayı köpürterek kanaat oluşturmak ne kadar ucuz bir taktik!

26 Ağustos 2015 Çarşamba 19:22A+A-

Rıdvan Kaya / Haksöz Haber

Bugün pek çok medya organında Sümeyye Erdoğan ile ilgili yapılan ahlaksız ‘haber’e dair değerlendirmeler, yorumlar var. Bu işlerin kompetanı bir CHP milletvekilinin başrolünde oynadığı ve Gülen medyasının tetikçiliğine soyunduğu bu iğrenç kurgu bazılarının ne kadar rezilleşebildiğinin göstergesi gibi! Ama gayet pişkinler! Onlar ‘sormuş’ sadece! İddiaları aktarmışlar! Yerseniz tabi!

Bu kirli kafa yapısı sürekli bu tür ürünler dışkılıyor! Taktik aynı, ‘biz sadece sorduk’ numarasına yatılıyor!

İşte bir başka örnek daha! Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin AVM yapılmak üzere özel bir firmaya satıldığı iddiası!

Başrolde bu kez solcu örgüt kontenjanından İstanbul Tabip Odası, medya kadrosundan Hürriyet ve yine bir CHP milletvekili var. Adı İran’dan aldığı paralarla kafe işletme iddialarına mevzu olmuş bir isim! Bakın biz de ‘iddia’ dedik, hemen savcılığa koşmayın lütfen! Ama hemen belirtelim, bizim iddia diye aktardığımız bilgi, uzun uzadıya hazırlanmış bir savcılık dosyasından alınma, yani öyle kolaycasına iddia diyerek geçiştirilmesi pek mümkün olacak cinsten bir şey değil anlayacağınız! Her neyse burayı geçip, konumuza dönelim!

Yazının Devamı >>>