1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bozdağ: Gülen Kullanışlı Maşa Olma Vasfını Yitirdi
Bozdağ: Gülen Kullanışlı Maşa Olma Vasfını Yitirdi

Bozdağ: Gülen Kullanışlı Maşa Olma Vasfını Yitirdi

Adalet Bakanı Bozdağ, "Artık Fetullah Gülen, ABD için de başka bir ülke için de kullanışlı bir maşa olma vasfını yitirmiştir." dedi.

09 Ağustos 2016 Salı 10:57A+A-

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası toplantısında, AA editör ve muhabirlerin gündeme ilişkin sorularını cevaplıyor.

7 Ağustos ve 15 Temmuz'un, Türkiye'de darbe yapılamayacağının herkese ispatı olduğunu ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:

"7 Ağustos, 15 Temmuz'un mesajı nedir derseniz, bundan böyle darbelerin Türkiye'de yapılamayacağının, yapmak isteyenler olursa milletin buna asla izin vermeyeceğinin dosta ve düşmana ilanıdır. 'Ben istiklalimi de istikbalimi de tayin ederim' diyor millet. Dışarıdaki güçlerin talimatıyla hareket eden maşalar ya da içimizdeki hainler asla Türkiye'de kader tayini yapamazlar, gelecek tayini yapamazlar."

"GÜLEN KULLANIŞLI MAŞA OLMA VASFINI YİTİRDİ"

Bozdağ, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in maşa vasfını yitirdiğini vurgulayarak, "Artık Fetullah Gülen, ABD için de başka bir ülke için de kullanışlı bir maşa olma vasfını yitirmiştir." dedi

"ABD GÜLEN'İN İADESİ KONUSUNDA GÖRÜŞÜYOR"

Gülen'in iadesi konusunun ABD makamlarınca görüşüldüğünü hatırlatan Bozdağ, şunları kaydetti:

"ABD yetkililerinin bugüne kadar yaptığı açıklamalarına baktığımızda şu mesaj çıkıyor, Fetullah Gülen'in iadesi konusunu tartıştıkları, görüştükleri, bu konudaki talepleri önemsedikleri çıkıyor. Zira bugüne kadar bir iade talebi hakkında ABD makamları bu kadar bir değerlendirme şimdiye kadar yapmadılar. Biz bunu olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyoruz." 

HABERE YORUM KAT

1 Yorum