1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bozdağ: Beş On Yıl Önceki Bazı Konuşmalar Çıkarılıp Çarpıtılıyor
Bozdağ: Beş On Yıl Önceki Bazı Konuşmalar Çıkarılıp Çarpıtılıyor

Bozdağ: Beş On Yıl Önceki Bazı Konuşmalar Çıkarılıp Çarpıtılıyor

​​​​​​​Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Bazı medya organlarında beş on yıl önceki bazı konuşmalar; sanki bir yerden düğmeye basılmışçasına çıkarılıyor. Bazısı çarpıtılıyor, başka şekle getiriliyor." dedi.

16 Mart 2018 Cuma 17:41A+A-

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen 34. İl Müftüleri İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, üçüncü gününe gelen toplantının planladığı gibi başarılı geçtiğini söyledi.

"Diyanet İşleri Başkanlığının, il müftülerimizin ve diğer personelin Anayasa ve yasalarımızla kendisine yüklenen hizmetleri başarıyla yerine getirmesinin olmazsa olmaz şartlarının başında bu güveni muhafaza etmek gelmektedir. Onun için de Türkiye'nin dört bir yanında veya başka yerlerde bu güveni zedelemek için planlı çalışmaların yapıldığını da görüyoruz. Bazı çevreler özellikle planlı çalışmalar yapıyorlar ve buradan Diyanet İşleri Başkanlığının ve din hizmeti sunan görevlilerin, toplum nezdinde oluşturduğu güveni yıkmak istedikleri de çok açık.

Özellikle son günlerde bazı medya organlarında 5-10 yıl önceki bazı konuşmalar, sanki bir yerden düğmeye basılmışçasına, bir gün birisi, bir gün başka biri çıkarılıyor. Bazısı çarpıtılıyor, bağlamından koparılıyor, başka şekle getiriliyor. Sürekli bir şekilde televizyon, sosyal medya ve yazılı medyada yer verildiğini görüyoruz. Gelin bu tür şeyleri toplumun önüne getirerek Diyanet'i, dolayısıyla İslam'ı, Müslümanları ve din görevlilerimizi yıpratan çalışmalara izin vermeyelim. Bu tür şeylerin önünü açmayalım, doğru olanla yolumuzu alalım. Güven müesseselerimiz olan bu kurumları korumak ülkemizin birlik ve beraberliğini korumaktır. 

AA

 

HABERE YORUM KAT

5 Yorum