1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. LÜBNAN

  4. Bölgede Artık 3 Hizbullah Varmış!
Bölgede Artık 3 Hizbullah Varmış!

Bölgede Artık 3 Hizbullah Varmış!

Yakın bir zamana kadar Hizbullah’ın Suriye’deki varlığını inkar edenler şimdi Hizbullah’ın yavruladığını müjdeliyorlar!

23 Ocak 2015 Cuma 22:36A+A-

HAKSÖZ HABER

18 Ocak’ta Suriye’nin Golan bölgesinde Siyonist rejimin roketli saldırısı sonucunda ölen İranlı generalin cenazesinde İranlı komutanlar bol bol intikam mesajları verdiler.

İran Devrim Muhafızları komutanlarından General Muhammed Ali Allahdadi’nin 21 Ocak Çarşamba günü düzenlenen cenaze töreninde konuşan Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi “Siyonist rejim yıldırımlara hazır olsun” dedi.

Aynı törende konuşan Genelkurmay Başkan yardımcısı General Mustafa Azadi ise “İslam Cumhuriyeti güvenliğin sağlanması için Suriye halkına ve yönetimine yardım etmeyi sürdürecektir” diye konuştu.

Suriye’de milislerin ve ordunun organizasyonundan sorumlu olduğu söylenen Hüseyin Hamedani ise cenaze töreninde yaptığı konuşmada bölgede artık 1 Hizbullah olmadığını söyledi:

“Allah size düşmanınızın akılsız olduğunu ve hatalar yaptığını müjdelemiştir. Bir zamanlar düşman bir hata yaptı, güney Lübnan’a girdi ve Hizbullah doğdu. Sonra Suriye’ye girdiler ve bir başka Hizbullah doğdu. Ve bu yıl Irak’a girdiler ve bir başka Hizbullah daha doğdu. Hizbullah bölgede güneş gibi parlıyor” diye konuştu.

Monitor’den çev. Hasan Soylu 

HABERE YORUM KAT

2 Yorum