1. YAZARLAR

  2. RIDVAN KAYA

  3. Çürümeden Şikâyet Eden Çürükler!
RIDVAN KAYA

RIDVAN KAYA

Yazarın Tüm Yazıları >

Çürümeden Şikâyet Eden Çürükler!

24 Mart 2016 Perşembe 17:17A+A-

Ensar Vakfı’nı hedef alanlar, biz her türlü sapıklığın hak ettiği şiddetle cezalandırılmasından yanayız, ya siz?

Sapıklığın neredeyse her türünü meşru gören, ahlaksızlığın, iffetsizliğin örgütlü propagandasını üstlenenlerin alçak, namussuz bir öğretmen üzerinden Ensar Vakfı’nı hedefe oturtmaları ilginç değil mi?

Bir müddettir sol-Kemalist ve Gülenci medyada Ensar Vakfını hedef alan, ama asıl olarak Ensar Vakfı üzerinden Hükümeti yıpratmaya yönelik bir kampanya yürütülmekte. Karaman’da sınıf öğretmeni olarak görev yapan bir kişinin kurs verme gerekçesiyle gittiği vakfa ait evlerde küçük çocuklara tecavüz ettiği ve bu öğretmenin Ensar Vakfı’nda bir müddet gönüllü faaliyet göstermiş olduğuna dair haberlerle birlikte başlatılan kampanya doludizgin devam etmekte. Ensar Vakfı ve bu vakıf üzerinden de tüm İslami camiayı karalamaya yönelik kampanyaya iktidarın bu konuyu örtbas etmeye çalıştığı iddiasıyla da siyasi boyut kazandırılmaya çalışıldığı biliniyor. Bu nasıl bir örtbas çabasıymış ki, suçlanan kişinin 600 yıl hapis cezasıyla yargılanması talebiyle bir iddianame mevcut!

Öncelikle bahsi geçen olayın korkunç bir hadise olduğunun altını çizelim.  Yine her ne kadar Ensar Vakfı adı geçen kişiyle resmi bir irtibatlarının bulunmadığını, bu kişinin vakfa ait evlerde açılmış kurslara kısa süreli olarak gönüllülük temelinde katıldığını ifade etse de, bu kadar alçakça bir olayın farkına varılamamış ve engellenememiş olmasından ötürü vakıf yetkililerinin ihmalinin olmadığını söylemek vicdanen mümkün değildir. Bu vahim olayla ilgili olarak sanığın en ağır biçimde cezalandırılması gerektiği gibi, ihmali bulunan kişilerden de mutlaka hesap sorulmalıdır.

Bununla birlikte konuyu Ensar Vakfı’na yönelik bir linç kampanyasına dönüştürmeye çalışan malum çevrelerin neyin peşinde olduklarının da görülmesi gerekmektedir.

Tek bir sapık üzerinden koca bir camiayı hedef alan yayınlar yapanların ne hukukla, ne vicdanla bir alakalarının olmadığı gayet açık olduğu gibi, bu çevrelerin geçmişten bu yana benimsedikleri söylem ve tutumlar göz önünde bulundurulduğunda da bu tür bir konuyu gündeme getirmeye asla haklarının bulunmadığı açıktır.  

Alçak, zalim bir kişinin yaptığından ötürü bütün bir camiayı suçlamaya kalkarak hukuksuz, mantıksız bir tavır sergileyenler yürüttükleri linç kampanyasının altında kalmaya mahkumdurlar. Dünden bugüne yöneticilerinden mensuplarına kadar her türlü ahlaksızlığa, sapıklığa, rezilliğe mebzul miktarda ev sahipliği yapmış bu kesimlerin ahlaktan bahsetmeleri gülünçtür.

Legal-illegal her türlü örgütlerinde; partilerinden sendikalarına, derneklerine kadar her yerde sürekli biçimde ahlaksız, iffetsiz ilişkilerin gündem olduğu, bu yüzden sürekli kopmaların, ayrılmaların yaşandığı, örgüt yöneticilerinin iğrenç ilişkilerini susarak onaylamayanların bir biçimde hain ilan edildiği, dışlandığı olayları sıralamaya kalksak ortaya korkunç uzun bir liste çıkar!

Ve yine halka teşhir adına bir sapığın yaptıklarını tüm İslami camiayı mahkum etmek üzere kullananların kim olduğunu ve neyi savunduklarına baktığımızda gördüğümüz manzara çarpıcıdır.

Siz değil misiniz LGBT ve benzeri adlarla her türlü sapıklığı savunanlar, zinanın ceza kapsamına alınmasına karşı çıkanlar, pornoma dokunma pankartlarıyla yürüyenler, gazete ve ekranlarını her türlü ahlaksız, yoz, sapkın ilişkilere ait fotoğraf, haber ve filmlerle dolduranlar? Siz bu çürümüşlüğünüzle kimi kandırıyorsunuz ve ahlaktan bahsetmeye hiç utanmıyor musunuz? 

YAZIYA YORUM KAT

16 Yorum