1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Beykoz Özgür-Der Genç Hanımlar Grubu Misafirleri ile Buluştu
Beykoz Özgür-Der Genç Hanımlar Grubu Misafirleri ile Buluştu

Beykoz Özgür-Der Genç Hanımlar Grubu Misafirleri ile Buluştu

Beykoz Özgür-Der Genç Hanımlar Grubunun haftalık faaliyetleri devam ediyor.

31 Aralık 2018 Pazartesi 13:11A+A-

Konuyla ilgili sitemize gönderilen açıklamada şunlar kaydedildi:

Beykoz Özgür-Der Genç Hanımlar Grubu olarak haftalık programlarımız devam ediyor. Her hafta Pazar akşamı dernek binasında gerçekleştirilen buluşmalar, bu dönem, kitap çalışması ve kavram çalışmaları ekseninde gerçekleştiriliyor. Üyelerimizin aktif desteği ile sürdürülen çalışmalar, güncele/gündeme ilişkin problemleri ve programları da içeriyor. Her bir katılımcının, hazırlandığı ve sunum şeklinde ortaya koyduğu hazırlık, birlikte müzakere ediliyor. Aynı zamanda mahalli, sosyal sorumluluklar, aile ve iş hayatı çerçevesinde karşılaşılan durumlar da konuşulup, bu alanlara dönük kararlar ve uygulamalar da hayata geçirilmeye çalışılıyor. Özgür-Der Genç Hanımlar Grubu olarak, kermes ve muhacirlere yardım gibi birçok çalışmayı da sürdürme gayretimiz oluyor.

Grubumuz, bu hafta sonu ise Özgür-Der genel merkezden gelen ziyaretçilerini karşıladı. Zehra Türkmen ve Aynur Kaya ablalarımızla birlikte ziyaretimize gelen kardeşlerimizle, Özgür-Der’in misyonu ve faaliyetleri hakkında görüşüp konuştuk. Gelen büyüklerimizin görüş ve önerileri ile birlikte, gündemde öne çıkan konular hakkında da fikir alış verişinde bulunuldu.

Zahmet edip, ziyaretimize gelen ablalarımıza ve kardeşlerimize bu vesile ile de çok teşekkür ediyor, Allah razı olsun, diyoruz.

2330.jpg

HABERE YORUM KAT

2 Yorum