1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. BAHREYN

  4. Bahreyn'de 31 Kişiye Hapis Cezası Verildi
Bahreyn'de 31 Kişiye Hapis Cezası Verildi

Bahreyn'de 31 Kişiye Hapis Cezası Verildi

Bahreyn'de, bazı polisleri öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah ve mühimmat bulundurmak, izinsiz toplanmak suçlamalarıyla yargılanan 31 kişiye hapis cezası verildi.

24 Mart 2015 Salı 08:27A+A-

Bahreyn'de, bazı polisleri öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah ve mühimmat bulundurmak, izinsiz toplanmak ve terör olaylarında kullanmak amacıyla yanıcı madde bulundurmak suçlamalarıyla yargılanan 31 kişiye hapis cezaları verildiği bildirildi.

Bahreyn resmi haber ajansının (BNA) haberine göre, terör suçları savcılığı Başkanı Başsavcı Ahmed el-Hammadi, Ağır Ceza Mahkemesi 4. dairesinin, bazı polisleri öldürmeye teşebbüs, ruhsatsız silah ve mühimmat bulundurmak, izinsiz toplanmak ve terör olaylarında kullanmak amacıyla yanıcı madde bulundurmak suçlamasıyla yargılanan 31 kişiden 6'sına 15, 24'üne 10 ve birine de 5 yıl hapis cezaları verdiğini ifade etti.

Başsavcılığın, 31 sanıktan 4'nü 3 polisi öldürmeye teşebbüs ve ruhsatsız silah ve mühimmat bulundurmakla suçlarken, diğerlerini de polisleri olay yerine çekerek öldürmek amacıyla toplu arbede çıkarmak, izinsiz toplanmak ve terör olaylarında kullanmak amacıyla yanıcı madde bulundurmakla suçladığı aktarıldı.

AA

HABERE YORUM KAT