1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. Bahçeli Atasına Sahip Çıkıyor!
Bahçeli Atasına Sahip Çıkıyor!

Bahçeli Atasına Sahip Çıkıyor!

Bir mafya lideri ile cezaevinde görüşmeyi abes görmeyen Bahçeli, Diyanet İşleri Başkanının Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesine tepki göstererek, "Fesli provokatörü ziyaret için bula bula 9 Kasım'ı mı buldun?" ifadelerini kullandı.

13 Kasım 2018 Salı 12:34A+A-

Bir mafya lideri ile cezaevinde görüşmeyi abes görmeyen MHP lideri Devlet Bahçeli, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesine tepki gösterdi. Partisinin grup toplantısında konuyla ilgili konuşan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"Fesli provokatörü, meczubu ziyaret için bula bula 9 Kasım'ı mı buldun? Yılın diğer tarihleri torbaya mı girdi? 10 Kasım'dan bir gün önce mi hasta ziyaretini hatırına getirdin? Mustafa Kemal'e inançlarımıza uymayan şekilde saldıran şahsı 10 Kasım'ın arifesinde ziyaret etmek nasıl bir aklın mahsülüdür? '10 Kasım saat 9'u 5 geçe kenefe gidin' diyen, Yunan galibiyetine özlem çeken çukur şahsiyete geçmiş olsun demek bunu da milletimize kafa tutar gibi ulu orta yapmak, fesli münafığı manen onaylamak, arka çıkmak değil midir? Ne istiyorsunuz cumhuriyetten?"

HABERE YORUM KAT

7 Yorum