1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Anti Balistik Müslümanlar
Anti Balistik Müslümanlar

Anti Balistik Müslümanlar

Yüce Allah sadıklarla beraber olun diye emrediyor Müslümanlara. Müslümanlarla beraber olabilmek için bile sadıklık şartsa, İslam düşmanlığını ulusolculuk maskesi altında gizleyen hainlerle beraberlik neyle izah edilebilir.

29 Kasım 2014 Cumartesi 03:42A+A-

Mustafa Siel / Haksöz Haber

Anti Balistik Füzelerin Fonksiyonu

Anti-balistik füzeler,  nükleer, kimyasal, biyolojik silahlar veya konvansiyonel savaş başlıkları atmak için kullanılan balistik füzelere karşı, onları hedefine varmadan havada imha etmek için tasarlanmış füzelerdir.

Kısa bir süre öncesine kadar bizimle beraber olan bazı Müslümanlarda, anti kapitalist Müslümanlar sıfatı altında, karşı mahalleyi bizim (fikri) balistik füzelerimizden korumak üzere göğüslerini siper eden anti balistik füzelere dönüştüler maalesef.

Öyle ki, artık karşı mahalle kendini bizim saldırılarımıza karşı, İsrail’in demir tavan projesi ile Filistinli Müslümanların füzelerinden korunmaya çalışması gibi korunmaya çalışmakta; bizim balistik füzelerimize cansiperane bir şekilde karşı koyan ve kendilerini feda eden bu anti balistik Müslümanları keyifle izlemekte, gülücükler saçıp sırtlarını sıvazlamakta ve aferinlere boğmaktadır.

Mesela, aslında İslam’a karşı bir saldırı olan Gezi olaylarında sarsıntı geçiren İslam düşmanlarına dini destek mi lazım, hemen en antikapitalist hocamız arzı endam ederek; İslam’la tek ilgileri düşmanlık ve istihza olan gezi eylemcilerine dinsel soslar bocalar ve bu sosun altındaki zehri kamufle etmeye koyulur.

Bu şekilde bizim gezicilere attığımız balistik fikir füzelerine karşı anti balistik bir koruma kalkanı kurulur ve gezi saldırılarının İslam’a değil diktatör Erdoğan’a karşı masum ve haklı bir eylem olduğu yutturulmaya çalışılır. Bu yapılırken de, Erdoğan ve ekibi kapitalist olarak kıyasıya eleştirilirken, kapitalistlerin babası Koç ve Boyner’lerle aynı karede görünmenin garabeti üzerinde düşünülmez bile.

Müslüman Anti Kapitalist Olamaz mı?

Müslüman tabiatı itibarıyla antikapitalist olmak durumundadır. Lakin aynı zamanda antikomünist, anti feminist, anti fuhuşperestist, anti müstehcenist, anti kemalist, anti laik, anti sekülerist, anti sünnist, anti şiist, anti türkist, anti kürdist vs. vs. vs. olmak zorundadır.

Gel gör ki bu arkadaşlara göre tek sorun mülkiyet adaletsizliği sorunu olup, tevhit mülkiyetin tüm insanlara adaletçe dağıtımından, şirk ise mülkiyetin insanlar arasında adaletsiz dağıtımından ibarettir. Bu adalet sağlanırsa tüm sorunlar hal olur, dünya süt liman bir cennet olur. Bu nedenle fuhuşperestlerle, fenimistlerle, homoperistlerle, kemalistlerle, laiklerle vs. bir sorunları yoktur. Adete mesele mülkiyetse gerisi teferruattır demektedirler tutum ve tavırlarıyla.

Yazının Devamı >>>