1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Anlatı Yayınlarından 8 Kitaplık Yeni Set
Anlatı Yayınlarından 8 Kitaplık Yeni Set

Anlatı Yayınlarından 8 Kitaplık Yeni Set

Anlatı Yayınları 8 kitaptan oluşan yeni kitap setini okurlarıyla buluşturdu. Yeni yayınlanan setin gelirlerinin tümü Suriye özelinde hayır işleri için hibe edilecek.

27 Kasım 2017 Pazartesi 20:34A+A-

Yayınlanan kitaplar İslâmi Hareketlerin özellikle yakın dönemdeki olumlu ve olumsuz tecrübelerini inceliyor.

Anlatı Yayınları tarafından kitaplarla ilgili hazırlanan açıklamada şu bilgiler yer aldı:

Bu set yakın dönem tarihini farklı bir bakış açısıyla okumak isteyenler için hazırlandı.

Karanlıkta kavganın verilmeyeceğini ve meşalenin ancak tarih şuuruyla yakılabileceğini hatırlatmak için bu kutuya sizler için özel kitaplar koyduk.

Sloganların revaç bulduğu, pusulasını kaybetmiş bir dünyada ancak kitapların yoldaki birer işaret olabileceğine inanıyoruz.

Bütün ideoloji ve düşünceleri tanımak bizler için pusulamıza anlam katacak bir harita olacaktır.

Dünyanın önde gelen tüm medya kuruluşlarının İslam coğrafyalarındaki gelişmelere kilitlendiği bir dönemdeyiz. Batı ülkelerindeki siyasi partilerin seçim vaatlerinin ilk sıralarında dahi bölgemize dair politikaları yer alıyor.

Böyle bir durumda, yakın dönemde İslam coğrafyasında rağbet gören, itibar edilen rumuz şahsiyetlerin fikir dünyalarını kendi kalemlerinden okumanın önemli olduğunu düşünüyoruz.

Kitap setimizde;

Said Havva'nın kaleme aldığı "Siyasi ve Akidevi Yönleriyle Şiilik ve Humeynicilik" kitabı bilgilendirici-geniş dipnotlarla basıldı.

Suriye Devrimi'nin sembol isimlerinden biri olan Dr. Abdullah El Muhaysini'nin sohbet ve vaazları iki ayrı kitap haline getirildi. Muhaysini'nin Suriye'de cihat grupları ile yaşadığı tecrübeler okuyucuya sunuldu.

Ürdünlü önde gelen ilim adamlarından biri olan ve 'İslami davet' sunumları ile yeni bir çığır açan Dr. İyad el Kunaybi'nin makaleleri kitaplaştırıldı.

Tüm dünyadan takipçileri bulunan ve etki potansiyeli ile dikkat çeken Ebu Katade El Filisti'nin ahlak dersleri tek kitapta toplandı.

Uzun bir dönem Batı ülkelerinde yaşayan, düzenlediği İslami davet toplantıları ile büyük ses getiren ve modern dönemde cihat düşüncesinin tekrar revaç bulmasında önemli bir şahsiyet olarak görülen Dr. Enver el Evlaki, sette yer alan kitabında Müslümanların nasıl zafer kazanabileceğini yada onları neyin mağlubiyete sürekleyeceğini açıklıyor.

Fikri olarak günümüzde Seyyid Kutup’un iki varisinden biri olarak gösterilen Salah Abdülfettah Halidi, sizlere sunduğumuz kitapta Hz. Muhammed'in sahabelerinin savaş meydanlarında karşılaştığı tecrübeleri bizler sunuyor.

Anlatı Yayınları bu seti özenle hazırlayarak okurlarına sunmanın gururunu yaşıyor.

8 kitaplık sette neler var?

Siyasi ve Akidevi Yönleriyle Şiilik ve Humeynicilik - Said Havva

8_small.jpg

Dr. Abdullah El Muhaysini'den Dersler

5_small.jpg

Suriye Cihadına Tanıklığım - Dr. Abdullah el Muhaysini

1_small.jpg

Dr. İyad El Kunaybi'den Makaleler

2_small.jpg

Etkin Ahlakın Özellikleri - Ebu Katade El Filistini

6_small.jpg

Zafer ve Yenilginin Kuralları - Dr. Enver El Evlaki

3_small.jpg

Sahabe Cihadından Tablolar - Salah Abdülfettah El Halidi

4_small.jpg

Ölmek Var Alçalmak Yok - Abdullah Nasr Er-Reşid

7_small.jpg

[email protected] - Tel: 0 530 318 82 00

HABERE YORUM KAT

7 Yorum