1. HABERLER

  2. ETKİNLİK

  3. Ankara Suudi Elçiliği Önünde Gazze Protestosu
Ankara Suudi Elçiliği Önünde Gazze Protestosu

Ankara Suudi Elçiliği Önünde Gazze Protestosu

Ankara Suudi Elçiliği önünde, Siyonist işgalcilere ses çıkarmayan, adeta sessizliğe bürünerek işgale ve katliama ortak olan Suud yönetimi protesto edildi.

24 Temmuz 2014 Perşembe 01:45A+A-

Özgür-Der Ankara Şubesi tarafından yapılan çağrıyla Elçilik önünde toplanan Müslümanlar Gazzeli direnişçileri selamlarken katliam karşısında sessizliğe bürünen işbirlikçi Suud yönetimini ve Siyonist katliamı Siyonistleri protesto ettiler.

Elçilik önünde yapılan iftar ve kılınan namazın ardından sunuculuğunu Kaan Uzunoğlu’nun yaptığı eylemde “Zulmün Olduğu Yerde Sessizlik, Namussuzluktur”, “Yaşasın Zalimler İçin Cehennem”, "Allah-u Ekber! Sabır Zafer" yazılı pankart açılırken "Sessizliğinizde Gebereceksiniz", "Siyonizm Yenilecek İslami Direniş Kazanacak!", “Gazze Siyonizm’e Mezar Olacak”, “Kahrolsun İşbirlikçi Suud Kralı”, “Katliamda Yarışıyorlar” yazılı dövizler taşındı. Filistin, Tevhid ve Özgür-Der bayraklarının dalgalandığı eylemde atılan sloganlarla Siyonist zulüm ve işbirlikçi sessizlik lanetlendi.

Özgür-Der Şube Başkanı Abdurrahman Çeliker’in de kısa bir konuşma yaptığı basın açıklamasını Özgür-Der Ankara Şubesinden Doğan Avşar okudu.

Çeliker yaptığı konuşmada; Siyonist katiller çetesinin yıldır sürdürdüğü abluka ve katliamlarına karşı derin bir sessizliğe gömülen başta Suud yönetimi olmak üzere Ortadoğu’nun hain yöneticilerinin bu katliama ortak olduklarını ifade etti. Çeliker’in konuşması; “Siyonist katiller karşısında derin bir sessizliğe gömülen işbirlikçi Suud yönetimi Mısır’da Müslüman kardeşlerimizin katlini finans ettiler. Her türlü yoksunluğa ve sırtlarından vurulmaya rağmen Gazze direniyor. Kassam direniyor bizler de onlarla birlikte zalim işbirlikçileri her daim ifşa edeceğiz. Artık göbeklerini kaşıyarak rahat rahat dolaşmamalılar. Yapılan bu katliamlar ve katliam ortaklığı olağan bir hal olmamalı.” sözleriyle tamamladı.

Çeliker’in konuşmasının ardından basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını okuyan Özgür-Der üyesi Doğan Avşar; “Bugün Filistin’de, Gazze’de bütün dünya insanlığını utandırması, başını yere eğdirmesi gereken, tam bir insanlık dramı, vahşi bir soykırım yaşanıyor. 2 milyonluk bir halk topyekun yok edilmeye çalışılırken bütün dünya devletleri ve uluslar arası kuruluşlar utanmazca, ahlaksızca seyrediyorlar. Halkı Müslüman ülkeler, Arap devletleri, İslam Konferansı Örgütü ve Arap Birliği ahlaksızca seyrediyorlar. Önemli bir kısmı ise, seyirci bile kalmayıp İsrail terör devletiyle işbirliği yapma alçaklığını da gösteriyorlar. İşte onlardan birisi de Harem'in hain şeyhinin yönetimindeki Suud Krallığı.” diyerek başladığı konuşmasında; “Uzun yıllardır Filistinli Müslümanları satan, arkalarından hançerleyen Suud Krallığı daha dün Mısır'da Muhammed Mursi'ye ve İhvan'ın Müslüman ve izzetli üyelerine karşı darbe yapılmasını sağlayıp ve her türle ekonomik ve lojistik desteği verirken bu günde Filistinli masumların katledilmesine ses çıkarmıyor. Mısır’ın çağdaş Firavunu darbeci Sisi ise sahibinden daha ileri gidip, terör devletinin inşa ettiği duvarlarla ve kuşatmayla ceza evine çevirdiği Gazze’nin kapılarını kapatıp, hayat kaynağı olan tünelleri yıkıp, terör devletince verilen gardiyanlık görevini en sadist duygularla yerine getiriyor.” ifadelerine yer verdi.

 “Suud Kralı Siyonizm’in Uşağı”, “Kahrolsun İşbirlikçi Hainler”, “İşte burası hainlerin Yuvası” sloganlarıyla kesilen basın açıklaması; "De ki ey kâfirler öldürülecek ve cehenneme sürükleneceksiniz." Küresel güçlerinizle beraber, finans  kapitallerinizle beraber BM, AB ve katil devletin yanında saf tutan insan hakları örgütlerinizle beraber, medyanızla teknolojinizle beraber işbirlikçi Hain krallarınız ve liderlerinizle birlikte topunuz cehenneme sürüleceksiniz.” sözleriyle sona erdi.

Kaan UZUNOĞLU / Haksöz Haber

ankara-gazze-eylem-20140723-1.jpg

ankara-gazze-eylem-20140723-2.jpg

ankara-gazze-eylem-20140723-3.jpg

ankara-gazze-eylem-20140723-4.jpg

ankara-gazze-eylem-20140723-5.jpg

HABERE YORUM KAT

1 Yorum