1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Ali Bayramoğlu Karar’da Yazmayı Bıraktığını Açıkladı!
Ali Bayramoğlu Karar’da Yazmayı Bıraktığını Açıkladı!

Ali Bayramoğlu Karar’da Yazmayı Bıraktığını Açıkladı!

İktidarın medyada tesis ettiği sıkı düzen sadece hükümet yanlısı yayın organlarında değil, aykırı tutum takınabilenlerde dahi etkisini gösteriyor.

20 Ocak 2018 Cumartesi 15:32A+A-

Daha önce Yeni Şafak’tan ‘ayrılmak’ zorunda kalan gazeteci Ali Bayramoğlu haftada bir yazdığı Karar’dan da ayrılmak durumunda kaldı! Gelişmeyi Twitter üzerinden duyuran Bayramoğlu, kararının gerekçesini  “Mevcut siyasi koşullar, haftada bir de olsa bir gazetede düzenli yazı yazmayı anlamsız kılıyor” şeklinde açıkladı.

Bayramoğlu’nun mesajı şöyle:

'ÇARPITMA KARAR GAZETESİNE DE SİRAYET ETTİ'

“Bir televizyon programında, geldiğimiz aşamada ‘Türkiye’nin temel sorununun Erdoğan’ın yönetim tarzı olduğunu, Gül’ün ise seçimde ve iktidarda ona karşı ciddi bir alternatif oluşturduğunu’ söyledim. Bunun üzerine pek de şaşırtıcı olmayan, saldırı ve çarpıtmalara maruz kaldım. Bunların amacının işi başka bir siyasi mecraya taşımak olduğunu, haftada bir yazı gönderdiğim Karar gazetesine sirayet etmeye başladığını görüyorum. Havada uçuşan bu saldırı mikrobunun ‘taşıyıcısı’, ‘vesilesi’ olmak bile fazla geliyor. Belli ki, mevcut siyasi koşullar, bir süre daha, haftada bir de olsa bir gazetede düzenli yazı yazmayı anlamsız kılıyor. Karar gazetesine yazmayı bırakıyorum.”

 

HABERE YORUM KAT