1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. “Alçak Katillere Verilmiş Gecikmiş Bir Cevaptır”
“Alçak Katillere Verilmiş Gecikmiş Bir Cevaptır”

“Alçak Katillere Verilmiş Gecikmiş Bir Cevaptır”

Başbakan Yıldırım, “Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah kullanıldıktan sonra harekete geçmeleri geç kalmış bir harekettir. Ama yine de alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır.” dedi.

15 Nisan 2018 Pazar 14:42A+A-

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Tuzla 6. Olağan İlçe Kongresi’nde konuştu.

AA’da yer alan habere göre, Yıldırım, geçen günlerde Suriye’de kimyasal silah saldırısıyla masum çocuklar ve günahsız insanların katledildiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Suriye rejimi, terörle silahla esasen 7 yıldır aynı şeyi yapıyor. Kimyasal silah kullandı diye Batı birdenbire mazlumları hatırlayıverdi. Ne yazık ki 7 yıldır orada vahşet devam ediyor. Bugüne kadar kılını kıpırdatmayanların, kimyasal silah kullanıldıktan sonra harekete geçmeleri, ne yazık ki geç kalmış bir harekettir. Ama yine de rejime, bölgede vahşete sebep olan alçak katillere verilmiş gecikmiş bir cevaptır. O bakımdan olumlu bir adım olarak görüyoruz. Ancak Türkiye olarak ister normal silahlar ister kimyasal silahlarla insanları yok eden, katleden bütün zihniyete, katil rejime karşı barışı, sivil insanları korumaya devam edeceğiz. Bölgesel barışın akıl ve sağduyunun tarafı olmayı sürdüreceğiz.”

HABERE YORUM KAT