1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. AK Partili Vekil Hilal Kaplan’a Sert Çıktı
AK Partili Vekil Hilal Kaplan’a Sert Çıktı

AK Partili Vekil Hilal Kaplan’a Sert Çıktı

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, geçen günlerde adeta ombudsmanlığa soyunarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Kaplan'ın işgüzarlığına AK Parti içerisinden çok sert tepki geldi.

28 Haziran 2018 Perşembe 13:32A+A-

Kaplan, Twitter kullanıcılarına, yalnızca AK Partililerin AK Parti'ye dair görüşlerini, eleştirilerini ve beklentilerini yazmalarını istemişti.

Kaplan'ın tweeti şu şekildeydi:


Ak Parti Kurucular Kurulu Üyesi, İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır’dan Tepki...

AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi, İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Kaplan'ın tweetine dair, "Çok ucuz ve gereksiz... Gazetecilik bu değil" şeklinde yanıt verdi.

Satır, Kaplan'ın bu sözleri için, "Yol arkadaşlarımıza saygısızlık" diye de ifade etti.

Kaplan'a yanıt veren Satır’ın twiti:

KAPLAN'DAN SATIR'A CEVAP...

Belma Satır'ın sözlerine, Kaplan da, yine sosyal medya hesabından bir cevap verdi. Kaplan, Satır için, "Herkes size ulaşıyorsa, o kadar 'var'sanız, 2 günde 7800 yanıt neden geldi" diye sordu...

Satır ile Kaplan arasındaki polemiğe birçok kullanıcı da dahil olurken, Satır, Kaplan'ın sözleri için, "Terbiyesizce kelimesini aynen iade ediyorum" ifadelerini kullandı.

İşte o tweetler:

"ÖZÜR DİLE"

Kaplan'ın, özür dilemesi gerektiğini de ifade eden Satır, "Dava uğruna çalışan teşkilat mensuplarımdan ve vekillerinden önce @hilal_kaplan özür dileyecek. Sosyal medyada yazışmak tarzım değil. Ancak gece, gündüz, oruçlu, iftarda, sahurda çalışan arkadaşlarımın hakkını korumak benim tarzım. Masa başında, klavye başında olanların değil #son" diye belirtti.

Kaplan ise, “'Küçük dağları ben yarattım' kafasındaki birinden özür de istemem" derken, "Davaya zarar vermeyin yeter" diye ifade etti.

İşte o tweetler:


HABERE YORUM KAT

6 Yorum