1. HABERLER

  2. HABER

  3. GÜNDEM

  4. AK Partili Bulut Muhacirleri Aşağıladı
AK Partili Bulut Muhacirleri Aşağıladı

AK Partili Bulut Muhacirleri Aşağıladı

AK Parti Elazığ milletvekili adayı Prof. Dr. Serpil Bulut, özel bir görüşmede Suriye muhacirlere yönelik aşağılayıcı ithamlarda bulundu.

05 Mayıs 2015 Salı 20:36A+A-

Ahmet Laçin / Haksöz Haber

Elazığ ilinde zor şartlarda ikamet eden Suriyeli muhacir ailelere yardım etmek maksadıyla Elazığ Fırat Üniversitesinde okuyan Özgür Üniversiteli öğrencileri tarafından başlatılan kampanyaya destek vermesi için görüşülen Elazığ AK Parti Milletvekili adaylarından Serpil Bulut, yardım talebi karşısında şunları söyledi: "Onlar hırsızlar, cüzdanımı çaldılar. Ayrıca çocuklarına süt alırsın, yarın yoğurt isterler, çocuk bezi isterler. Onlar şöyleler, böyleler zaten benim giderim çok, seçim otobüsü, seçim binası, ayrıca başbakan gelecek. Yani onlara yapacak yardımım da verecek param da yok. Siz de kendinizi bu insanlar için heba etmeyin.

Serpil Hanımın yardım edip etmemesi kendi vicdanının tercihidir elbet. Ama Esed zulmünden dolayı bu ülkeye sığınmış muhacirleri aşağılar nitelikteki sözleri hele ki, muhacirlere yönelik olumlu politikası olan Ak Parti’den "milletvekili" olma iddiasındaki biri için yakışık almamıştır. Serdedilen sözlerin çirkinliği ortadadır.

Aynı zaman da doktor olan Serpil Hanım, üniversite öğrencilerinin bu yardım kampanyasını takdir etmesi gerekirken, bu girişimi baltalamaya kalkışması rahatsız edici olduğu kadar sözlerinin de terbiye sınırlarını aştığı ortadadır.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum