1. HABERLER

  2. HABER

  3. AK Parti’den Cizre'ye Yardım
AK Parti’den Cizre'ye Yardım

AK Parti’den Cizre'ye Yardım

AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığının koordinesinde Mamak İlçe Başkanlığınca temin edilen bir tır yardım malzemesi, Cizre'ye gönderildi.

09 Şubat 2016 Salı 18:16A+A-

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığının koordinesinde Mamak İlçe Başkanlığınca temin edilen bir tır yardımmalzemesi, Şırnak'ın Cizre ilçesine gönderildi.

Tırın yola çıkmasından önce gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör belasıyla baş başa olunduğuna değindi.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU'NUN TALİMATIYLA

Yardım kampanyasının, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı doğrultusunda başlatıldığını söyleyen Uysal, "Bugüne kadar 18 tır yardımda bulunduk. Önümüzdeki kısa zaman içerisinde planlamamız 41 tır yardımı tamamlamaktır. Yardımda bulunan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Gün birlik ve yardımlaşma günüdür. Biz bu yardımlaşmayı ve kardeşliği sürdürdüğümüz müddetçe de bize karşı düşmanlık besleyen, bu ülke üzerinde hayalleri olanların hayalleri suya düşecektir" diye konuştu.

Yardım tırı, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanlığı yöneticilerince Cizre'ye uğurlandı.

AK Parti tarafından bugüne kadar belediye ve il başkanlıklarının katkılarıyla Diyarbakır, Mardin ve Şırnak'a yardımlar gönderildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT