1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. “Ailemin Şehadeti Ancak Direnişimizi Artıracak"
“Ailemin Şehadeti Ancak Direnişimizi Artıracak

“Ailemin Şehadeti Ancak Direnişimizi Artıracak"

İşgal rejiminin Gazze'ye karşı açtığı Sekiz gün süren savaşta Ed-Delu ailesinden 14 kişi şehit oldu.

27 Kasım 2012 Salı 19:42A+A-

Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ne düzenlediği ve sekiz gün devam eden yoğun saldırılardan birinde Ed-Delu ailesinin bir ferdi hariç tamamı şehit olmuştu. İşgal güçlerinin işlediği bu korkunç katliamdan kurtulan Ahmed Ed-Delu, "Ailemin tüm fertlerinin şehit olması bizim azmimizi kıramayacak. Bizim için endişe etmeyin. Biz iyiyiz" dedi.

Filistin Hükümeti tarafından dün akşam (26 Kasım Pazartesi) Gazze'de "Siccil Taşı" Savaşı şehitleri ve gazileri aileleri onuruna düzenlenen törende konuşan Ahmed Ed-Delu, "Ey Gazze halkı! Bugün siz taşıdığınız mesajı emanete, onura, şeref ve izzete dönüştürdünüz. Bu bir musibet mi, yoksa imtihan mı? Hayır. Bilakis o Allah'ın bir lütfu ve nimettir" dedi.

Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçakları tonlarca ağırlığındaki bombalarla Ahmed Ed-Delu'nun Gazze kentinin orta kesimindeki evini bombalamış ve saldırıda büyük çoğunluğu kadın ve çocuk olmak üzere evde bulunan 14 kişinin hepsi şehit olmuştu.

Gazze halkının direnişi ve sabrıyla bugün Kudüs'ün özgürlüğüne anne karnındaki bir bebeğin dünyaya gelişi kadar yakın olduğunu ifade eden Ahmed Ed-Delu, "Yemin ederim ki, topraklarımızı Siyonist kanserden temizleyeceğiz. Allah sizi Mescid-i Aksa'nın kubbesine kelime-i tevhid sancağını dikmeniz için seçti; sabredin" dedi. (FEM) 

HABERE YORUM KAT